Vi vokser stadig – men ikke på lavprisen

13. juni 2024

Vi fejrer 212 butikker i Skandinavien, og kan stolt sige, at selvom vi vokser på antal butikker, har vi stadig samme lavpris – og det beviser vi endnu engang ved at vinde titlen som Danmarks billigste byggemarked.

Siden den første jem & fix åbnede dørene i 1988 er det gået stærkt. Vi åbnede med en klar ambition om at være Danmarks bedste lavprisbyggemarked, og nu kan vi fejre, at der er 212 jem & fix-butikker fordelt på tre lande – Danmark, Norge og Sverige. 

Lokal lavpris

Vi vil være lokale og lige i nærheden, og vi vil tilbyde de laveste priser. ”Vi vokser stadig - men ikke på lavprisen” er vores løfte til kunderne om, at de altid kan finde et lavprisbyggemarked i deres lokalområde.

Jo flere byggemarkeder vi har, jo tættere er vi på vores kunder, og derfor er alle butiksåbninger en del af vores strategiske plan om at være lokalt forankrede. 


Sideløbende med at åbne nye butikker har vi altid fokus på at have markedets laveste priser. Vi lover vores kunder, at de får den bedste pris, når de handler i jem & fix, og derfor er vi også glade for, at prissammenligningstjenesten PriceRunner for 8. gang i træk har kåret os til Danmarks billigste byggemarked.

Vi drømmer stort, og vi mener stadig, at der er plads til endnu flere butikker med byggematerialer til lavpris. 

Om jem & fix

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi.

Vores 212 selvbetjeningsbutikker er indrettet efter de samme principper og med synlig skiltning, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.