jem & fix er IGEN blevet kåret til Danmarks billigste byggemarked

16. maj 2024

PriceRunner har i maj 2024 kåret jem & fix som Danmarks billigste byggemarked.

2024 blev året hvor PriceRunner genoptog kåringen af Danmarks billigste byggemarked – og endnu en gang med jem & fix som vinder!

Tilbage i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 blev pristesten også foretaget, og i alle årene med jem & fix som vinder. På grund af Corona har testen ikke været lavet siden, men i 2024 er PriceRunners store pristest altså tilbage – og igen med jem & fix som vinder.

I jem & fix er vi enormt glade for og stolte over, at vi igen er blevet kåret til Danmarks billigste byggemarked, siger salgs- og indkøbschef i jem & fix, Peter Nyboe, og fortsætter:

Gennem vores koncept afgiver vi et løfte til vores kunder, når de handler i jem & fix, nemlig at de er sikre på at få markedets bedste priser. Så det er fantastisk, at vi får bekræftet, at vi er billigst, når prissammenligningstjenester, som Pricerunner, går markedet efter i sømmene.

Vores 2.000 danske medarbejdere, går hver dag på arbejde med ét mål for øje – og det er at sikre, at det danske gør det selv-folk har adgang til Danmarks billigste varer og byggematerialer til boligen, haven og alle deres projekter.

Vi er meget bevidste om vores styrker og svagheder i jem & fix. Vi kan ikke konkurrere på sortimentstørrelse eller tilbyde rådgivning, men til gengæld er vi hamrende dygtige til at sammensætte et sæsonrelevant varesortiment og sætte den rigtige pris, afslutter Peter Nyboe.

Pricerunner - Danmarks billigste byggemarked 2024

Læs Pricerunners pressemeddelelse "Vinderen af Danmarks billigste byggemarked er fundet"