Åbningsfest i Malling

06. juni 2024

Søndag d. 9. juni slår jem & fix i Malling dørene op til en ny butik med drive-in på Holmskovtoften 4. Åbningsfesten varer hele ugen, og butikken har som altid åbent fra 8-19 hver dag.

Butiksskilt på jem & fix butik

Butikschefen Frank og hans team står klar i de røde trøjer, og de ser frem til at byde velkommen til lokale fix det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel.

 

Kør ind, læs på, betal, kør ud

Når du besøger en jem & fix med drive-in, har du mulighed for at handle tunge og svært håndterbare varer direkte i bagagerummet eller traileren. Når du kommer til butikken, skal du bare følge skiltningen. Der er afmærket, hvor du kan parkere, så du kan læsse dine varer. Det er også muligt at supplere med varer inde fra butikken, da der er indgang til butikken fra udegården. Når du har handlet færdig, registreres dine varer af en medarbejder, så de er klar til betaling, som foregår ved kassen i udegården.

 

- Butikken i Malling er med vores nyeste butikskoncept, drive-in, som indebærer, at man nu kan køre helt ind i vores udegård, når man skal foretage sine indkøb. Med introduktionen af drive-in, bliver det endnu lettere at være kunde, fortæller Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

 

Åbningen af butikken i Malling skal gøre jem & fix endnu mere lokale.

 

- Med åbningen af butikken i Malling kommer vi endnu tættere på vores kunder, og det er en del af vores strategiske plan om at være lokalt forankrede. Vi har nu 129 butikker i Danmark, og vi er bestemt ikke færdige med at udrulle nye butikker - der er plads til endnu flere, fortæller Peter Nyboe.

Lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Der er 129 selvbetjeningsbutikker i Danmark, som er indrettet ens og overskueligt, så det er let at handle.

 

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og se varernes placering i din lokale butik, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.