Nordic Block hjørne glat koks 30 x 15 x 15 cm

Varenr.: 9048352

84,00/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Nordic Block hjørnesten i koks med glat front
 • Kan kombineres med de øvrige Nordic Block sten og bruges til at lave udvendige hjørner og kurver ved opbygning af mure
 • Nordic Block har en særlig murlås (inkluderet), som giver en stabil mur uden brug af murlim
 • Stenen måler 15 x 30 cm, og den er 15 cm høj
 • Der er 36 stk. pr. palle
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Nordic Block giver mange muligheder

Nordic Block stenen fra RBR giver dig mulighed for at bygge mange forskellige typer af læ- og støttemure. Denne hjørnesten bruges til at lave hjørner enten i en indvendig eller udvendig kurve. Nordic Block er velegnet til højere mure, da stenen er hul, og du kan derfor armere og støbe i stenen. Men du kan også bruge den til hældende eller trappende mure. En rigtig god all-round sten til din læ- eller støttemur i haven.

Denne vare bliver produceret i undermål på ca. 2 mm. Den kan med fordel klodses op, eventuelt med murpap, så man på denne måde opnår den korrekte opsætning.

Glat front og koks

Denne Nordic Block sten har en glat front, og den er i koks. Stenen er udstyret med et specielt låsesystem, som gør det nemt at anvende stenen og bygge en mur. I stedet for murlim bruges en særlig murlås, som følger med stenene. Du kan i monteringsmanualen se, hvordan du gør. Det er en hjørnesten, som bruges til at lave udvendige hjørner og kurver. De almindelige Nordic Block sten kan bruges til at lave hjørner og kurver, men denne hjørnesten giver en flot afslutning på hjørner og kurver.

Du finder alle vores Nordic Block sten under læ- & støttemure. I serien findes der udover dette hjørne også sten til muren.

Forbrug

 • Antal sten pr. palle: 36 stk.
 • Hver sten måler 15 x 30 x 15 cm

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Bredde 15 cm
Højde 15 cm
Længde 30 cm
Antal pr. palle 36 stk.
Variant Hjørne glat
Farve Koks
Model Nordic Block
Mærke RBR
Type Støttemur

Mix belægningssten