Multispartel 250 gram - Stabile

Varenr.: 9055928

Multispartel 250 gram - Stabile

Varenr.: 9055928
  • Universel multispartelmasse til reparation af større huller, revner, sprækker og ujævnheder
  • Kan anvendes både indendørs og udendørs på overflader af gips, mursten, beton og puds
  • Spartelmassen er specielt egnet til borehuller i fx vægge
  • Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm
  • Tørretiden er ca. 2 timer/mm
  • Indeholder 250 gram
29.50

Varebeskrivelse

Multispartelmasse til ude og inde

Stabile Multispartel er en universal spartelmasse, som anvendes til reparation af større huller, revner, sprækker og ujævnheder.

Kan anvendes både indendørs og udendørs på overflader af gips, mursten, beton og puds. Spartelmassen er specielt egnet til borehuller i fx vægge. Spartelmassen er let at påføre og danner en god bund for videre efterbehandling.

Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm. Tørretiden er ca. 2 timer/mm. Tørretiden kan variere afhængig af lagtykkelse, temperatur, luftfugtighed og ventilation i lokalet.

Klargøring af overfladen

Inden du spartler skal du klargøre overfladen. Fjern løstsiddende materiale fra overfladen/området, der skal behandles. Rengør overfladen og om nødvendigt afvaskes overfladen. Sørg for at overfladen er helt tør inden påføring af spartel. Stærkt sugende overflader bør grundes med en egnet grunder inden påføring af spartel.

Påføring af spartelmassen

Spartelmassen påføres med en egnet spartel. Spartelmassen presses godt ned i hullet/revnen/sprækken. Den maksimale tykkelse af et lag spartel bør være 5 mm. I tilfælde af større ujævnheder bør man først påføre ét lag, og efterfølgende et lag efter 1-2 timer.

Efter påføring og tørring af sidste lag kan der evt. efterspartles med en finere spartelmasse. Når overfladen er helt tør, kan der efterslibes med sandpapir for at opnå en helt glat oveflade. Fjern efterfølgende støv og snavs. Efter endt arbejde rengøres værktøj i lunkent vand. Temperaturen skal ved påføring være minimum +5°C.


Vær opmærksom på:
EUH208, Indeholder 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on blanding 3:1 med 2-methyl-2H-isothiazol-3-on, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on. Kan udløse allergisk reaktion. Indeholder et biocidholdigt produkt.

stabile

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 250 gram
Anvendelse Gips, beton og mursten
Mærke Stabile

Dokumentation

Info & guides