Luftmadrasser & pumper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Luftmadrasser, liggeunderlag & pumper til ethvert behov

En god luftmadras er ikke kun rar at have med på campingturen - den fungerer fx også som en praktisk gæsteseng, der hurtigt kan findes frem, hvis du får overnattende gæster. I jem & fix finder du både en luksus dobbelt luftmadras samt en luftmadras med indbygget pumpe. Skal du afsted på festival, kan en god luftmadras gøre en stor forskel og sørge for, at du på trods af larm og alkohol stadig kan sove blødt og godt, så du er klar til endnu en dag med musik.

 

Hvilken luftmadras er bedst?

Det kommer naturligvis helt an på, hvad og i hvilken sammenhæng du skal bruge din luftmadras. Skal din nye luftmadras kunne gøre det ud for en slags gæsteseng til overnattende gæster, kan det godt betale sig at investere lidt mere og vælge en luksus model med indbygget pumpe, blødt overtræk og indbygget hovedpude. En luftmadras med indbygget pumpe er utrolig praktisk, da den pumper sig selv op i løbet af få minutter. Derudover er luksusudgaven af en luftmadras lidt tykkere end de almindelige luftmadrasser, og dine gæster vil derfor ligge lige så blødt og behageligt, som hvis de sov i en rigtig seng. Vores lækre luksus luftmadras fås til både 1 og 2 personer og fylder minimalt, når den ikke er pustet op.

Skal du afsted på festival eller overlevelsestur, og vil du gerne slippe for at slæbe på mere end højst nødvendigt? Så er et selvoppusteligt liggeunderlag ideelt. Omend sovekomforten ikke er nær så høj som når du ligger på en traditionel luftmadras, vil et selvoppusteligt liggeunderlag på trods af den noget mindre tykkelse stadig give dig god mulighed for at sove trygt og blødt. Det tilpasser sig nemlig efter din krop og giver god beskyttelse mod et koldt eller fugtigt underlag. Et selvoppusteligt liggeunderlag fylder minimalt når det er rullet sammen, vejer stort set ingenting og kan let hægtes på din vandre- eller festivalrygsæk. Samtidig skal du ikke medbringe en pumpe eller indstille dig på selv at puste det op, da det som navnet antyder, selv sørger for at blive pustet op til den rette tykkelse.


Hvordan virker et selvoppusteligt liggeunderlag?

Tænk at man nogensinde har brugt tid på at pumpe en luftmadras op manuelt, når der findes selvoppustelige liggeunderlag. Mekanismen bag et selvoppusteligt liggeunderlag er egentlig ganske simpel: underlaget består af en skumkerne, som, når du åbner for ventilen, vil begynde at udvide sig. Dog kan du med fordel hjælpe det lidt på vej og puste med munden, så underlaget får den tykkelse, du foretrækker. Et godt råd til at gøre dit selvoppustelige liggeunderlag endnu mere selvoppustende er, at rulle det ud og lade det ligge udrullet et stykke tid, når du har købt det. På den måde vænner skumkernen sig til at være oppustet, og det vil gøre processen hurtigere, når du fremover skal bruge det.

 

Find din nye luftmadras i jem & fix

Hos jem& fix har vi mange forskellige luftmadrasser, så afhængigt af dit behov for komfort, kan du få det præcis, som du ønsker det. Skal luftmadrassen fylde mindst muligt og være nem at transportere? Så er det et selvoppusteligt liggeunderlag, du skal vælge. Det yder måske ikke den højeste komfort, men til gengæld er det utrolig hurtigt og nemt at puste op - det klarer det nemlig helt selv, så du har tid til at slå teltet op eller grave huller til øl imens. Er du på udkig efter en luftmadras, der yder lidt bedre komfort, så er en luksus luftmadras det rette valg: her får du en solid, tyk luftmadras med indbygget hovedpude og ekstra slidstærkt materiale. Se alle vores luftmadrasser her på siden og bliv klar til årets festivaller og campingture!