Letvægtsfiller 250g - Stabile

Varenr.: 9055929

Letvægtsfiller 250g - Stabile

Varenr.: 9055929
  • Letvægtsfiller til reparation af dybere huller, revner, sprækker og ujævnheder
  • Letvægtsfilleren er en vandbaseret og lugtsvag akrylspartelmasse
  • Kan anvendes både indendørs og udendørs på overflader af gips, mursten, beton og puds
  • Filleren har en grov struktur. Anvend Stabile Quickspartel til slutspartling, hvis der ønskes en finere overflade
  • Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm
  • Tørretiden er ca. 2 timer/mm
  • Indeholder 250g
29.50

Varebeskrivelse

Vandbaseret og lugtsvag akrylspartelmasse

Stabile Letvægtsfiller er en vandbaseret og lugtsvag akrylspartelmasse, der er velegnet til reparation af dybere huller, revner, sprækker og ujævnheder.

Du kan anvende spartelmassen både inden- og udendørs og den egner sig til overflader af fx  gips, mursten, beton og puds. Spartelmassen er nem at påføre, tørrer hurtigt, og hæfter ikke på sandpapiret ved en evt. slibning.  Letvægtsfilleren har en grov struktur og det anbefales derfor at anvende fx Stabile Quickspartel til slutspartling, hvis der ønskes en finere overflade.

Rækkeevnen er ca. 1,5 kg/m2 ved lagtykkelse på 1 mm. Tørretiden er ca. 2 timer/mm. Tørretiden kan variere afhængig af lagtykkelse, temperatur, luftfugtighed og ventilation i lokalet.

Klargøring af overfladen

Inden du spartler skal du klargøre overfladen. Fjern løstsiddende materiale fra overfladen/området, der skal behandles. Rengør overfladen og om nødvendigt afvaskes overfladen. Sørg for at overfladen er helt tør inden påføring af spartel. Stærkt sugende overflader bør grundes med en egnet grunder inden påføring af spartel.

Påføring af spartelmassen

Spartelmassen påføres med en egnet spartel. Spartelmassen presses godt ned i hullet/revnen/sprækken. Den maksimale tykkelse af et lag spartel bør være 20 mm. For hurtigere tørretid påføres et tyndere lag, med tørring mellem hvert lag. Tørretid mellem lagene er ca. 3-4 timer. Det anbefales at påføre flere lag af 5-10 mm tykkelse ved dybere huller/revner/sprækker.

Spartelmassen presses godt ned i hullet/revnen/sprækken. Når overfladen er helt tør, kan der efterslibes med sandpapir for at opnå en helt glat oveflade. Fjern efterfølgende støv og snavs. Efter endt arbejde rengøres værktøj i lunkent vand. Temperaturen skal ved påføring være minimum +5°C.

 


Vær opmærksom på:
EUH208, Indeholder 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3-on blanding 3:1 med 2-methyl-2H-isothiazol-3-on, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on. Kan udløse allergisk reaktion. Indeholder et biocidholdigt produkt.

stabile

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 250 gram
Mærke Stabile
Anvendelse Væg og loft

Dokumentation

Info & guides