Legetårne mm.

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Legetårne & gyngestativer

Mangler ungerne noget at fordrive tiden med, mens de voksne i familien tager sig af havearbejde og byggeprojekter? Med et gedigent Jungle Gym legetårn i topkvalitet er vejen banet for mange timers fantastisk udendørs leg i din egen haves trygge rammer. Med et legetårn kan ungerne klatre, gynge, rutsje og få brændt en masse energi af, mens I får fred til at ordne havens projekter eller bare nyde solen på terrassen.

I jem & fix har vi robuste legetårne i mange forskellige udgaver. Vi har legetårne, der passer til alle alderstrin, så der er både noget for de store og de små børn. Skal det være et legetårn med gynger, rutsjebane eller sandkasse? Eller måske alle tre ting på en gang? Vi har legetårn i mange forskellige udformninger og variationer, og skal ungerne have en ekstra udfordring, har vi også legetårn med klatremodul.

Alle de legetårne, du finder på siden her, er i høj kvalitet og udført i robuste vind- og vejrfaste materialer, der holder mange år. Legetårnene er enkle at bygge og montere, og i videoen her kan du se, hvor nemt det foregår.

Køb dit nye legetårn her i vores webshop, eller kig forbi en af vores mange fysiske butikker over hele landet.