Klyngelys


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Udendørs klyngelys

I jem & fix har vi masser af hyggelige og billige artikler til brug i den søde juletid. Blandt andet har vi et kæmpe sortiment med varer i kategorien julebelysning, og på denne side har vi samlet de varer, der går under betegnelsen klyngelys. Når julen nærmer sig, findes der nemlig ikke noget, som er mere hyggeligt end en masse lys, der skaber stemning, varme og lys i den mørke årstid, og her er klyngelys især velegnet til den udendørs jule-oppyntning. 

Klyngelys er en anden betegnelse for lyskæder, hvor pærerne er placeret klyngevis og lidt mere tilfældigt end på fx juletræskæder. Klyngelys kan både bruges ude og inde, og placerer du dem rundt omkring i havens buske og træer, har du en nem og enkel måde at skabe en hyggelig og stemningsfuld vinterhave. Klyngelys er derfor et godt alternativ til almindelige lyskæder, og i jem & fix finder du klyngelys til nogle af markedets laveste priser. 

Se vores udvalg af klyngelys her på siden og køb online eller i en af vores mange lokale butikker, som finder over hele landet. Lad dig også gerne inspirere af vores mange andre artikler til oppyntning og dekoration, så du kan få fixet en hyggelig og stemningsfuld jul.