Kabler & stik


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kabler & stik til udendørs brug

Nogle gange er det bare ikke nok med én lyskæde. Og især ikke op til jul, hvor det er helt i orden at skeje lidt ekstra ud, når det kommer til belysning og dekoration. Er du en af dem, der ikke kan få nok af lyskæder, og får du julelys i øjnene, når snakken falder på juleoppyntning? Så lad dig inspirere af jem & fix' store jule-sortiment, hvor du finder lyskæder, klyngelys og dekorationslys nok til at kunne oplyse en mindre landsby. 

Planlægger du at gå all in på julepynten i år, kan du med fordel investere i en fordeler, der tillader, at du kan have gang flere lyskæder tændt på en gang, uden at de skal være tilkoblet hver sin stikkontakt. I jem & fix har vi masser af jule-artikler, og på siden her finder du kabler og stik til lyskæder, så du kan koble flere lyskæder sammen, så du har mulighed for fx at lyse hele haven eller huset op. Husk dog altid at overveje, om din julebelysning kan være generende for naboen eller trafikken på vejen.

Få fixet julebelysningen med lyskæder, kabler og stik fra jem & fix' store jule-sortiment, og gør det gerne i god tid, så I kan nyde glæde af de hyggelige lys i lang tid.