Havebord Havanna 150x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037907

Havebord Havanna 150x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037907
  • Sunlife Havanna havebord med en bordplade på 150 x 90 cm, og det er 74 cm højt
  • Stellet er lavet i sort, pulverlakeret aluminium og har en bordplade i sort nonwood med slats på 6,5 cm
  • Materialerne betyder, at bordet stort set er vedligeholdelsesfrit, og det er samtidig meget robust
694.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Havebord Havanna på 150 x 90 cm

Sunlife havebord Havanna med stel i sort, pulverlakeret aluminium og med lameller/slats af sort nonwood på bordpladen. Slatsene er 6,5 cm brede og 1,3 cm høje. Bordet måler 150 x 90 cm, og det er 74 cm højt. Benene måler 38 x 38 x 1 mm og har 2 justerbare skruer.

Pulverlakeret aluminium er meget velegnet til havemøbler. Materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit og kræver derfor kun almindelig rengøring med sæbevand. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med. Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder overtræk under havetilbehør.

Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand. Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.

Sunlife_logo

Specifikationer

Type Værdi
Dybde 150 cm
Bredde 90 cm
Type Havebord
Materiale Nonwood
Farve Sort