Grillpande 30,5 cm m/aftageligt håndtag - Grillexpert

Varenr.: 9049957

Grillpande 30,5 cm m/aftageligt håndtag - Grillexpert

Varenr.: 9049957
  • Grillexpert grillpande til at stege mindre stykker kød og grøntsager på grillen
  • Den har en diameter på 30,5 cm og højde på 3,3 cm
  • Med non-stick-belægning for nem tilberedning
  • Håndtaget er aftageligt for pladsbesparende transport
  • 5 års garanti
79.00

Varebeskrivelse

Grillexpert grillpande med aftageligt håndtag

Udvid mulighederne på grillen med denne grillpande fra Grillexpert. Med grillpanden kan du grille mindre stykker kød og grøntsager, uden at bekymre dig om det ryger gennem risten. Den har en non-stick-belægning, og den har en diameter på 30,5 cm og er 3,3 cm høj. Den har en tykkelse på 1 mm, og håndtaget har en længde på 22 cm. Håndtaget er aftageligt, så panden ikke fylder så meget, når den ikke er i brug.

Den kan tåle temperaturer op til 260 grader og skal anvendes i en afstand på 10 cm over grillkul. Den må ikke udsættes for direkte/åben ild eller vedvarende temperaturer over 260 grader.

Grillexpert - 5 års garanti

Produktet er omfattet af 5 års garanti. Garantien dækker ved manglende funktionalitet, men dækker ikke reduceret funktionalitet opstået ved almindeligt brug og slidtage, samt ved forkert anvendelse/opbevaring/pleje. Produktet er beregnet og godkendt til almindeligt privat brug.

Garantien kan udelukkende benyttes mod forevisning af det originale købsbevis eller anden fyldestgørende dokumentation for købet. Sørg derfor for at gemme købsbeviset i hele produktets levetid.

Læs mere om garantibetingelserne i manualen.

grillexpert

Specifikationer

Type Værdi
Mærke Grillexpert
Type Øvrigt tilbehør

Info & guides