Grillbørste 3-i-1 - Grillexpert

Varenr.: 9045278

Grillbørste 3-i-1 - Grillexpert

Varenr.: 9045278
  • 3-i-1 grillbørste fra Grillexpert med svamp, skraber og børste
  • Skraberen bruges først til at fjernemadrestene, og bagefter bruges børsten til det øvrige snavs
  • Svampen bruges til slut til rengøring af grillristen
  • 5 års garanti
34.50

Varebeskrivelse

Nem rengøring af grillristen med grillbørste

Det er vigtigt at gøre grillristen ren efter brug, så den er klar til at blive brugt igen næste gang, der er grillmad på menuen. Det er nemmest at gøre risten ren, når den stadig er lidt varm, for så har resterne fra maden ikke sat sig helt fast endnu. Ved at bruge denne grillbørste fra Grillexpert bliver rengøringen både grundig og effektiv, fordi du får en 3-i-1 grillbørste, som består af både svamp, skraber og børste.

Skrab, skur og rengør

Start med at bruge skraberen til at fjerne madrester og andet, der sidder godt fast på grillristen. Bagefter kan du bruge børsten til at løsne andet, mindre snavs, og til slut kan du bruge svampen til at få grillristen skinnende ren. Så er grillen igen klar til at blive brugt.

Advarsel: Bemærk, at metalhårene kan slides af under brug. Hold øje med, at der ikke er metalhår på madlavningsarealet.

Grillexpert - 5 års garanti

Produktet er omfattet af 5 års garanti. Garantien dækker ved manglende funktionalitet, men dækker ikke reduceret funktionalitet opstået ved almindeligt brug og slidtage, samt ved forkert anvendelse/opbevaring/pleje. Produktet er beregnet og godkendt til almindeligt privat brug.

Garantien kan udelukkende benyttes mod forevisning af det originale købsbevis eller anden fyldestgørende dokumentation for købet. Sørg derfor for at gemme købsbeviset i hele produktets levetid.

Læs mere om garantibetingelserne i manualen.

grillexpert

Specifikationer

Type Værdi
Mærke Grillexpert
Type Rengøring

Info & guides