Glasvæv & -filt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Giv væggene en makeover med glasvæv eller -filt

Trænger din stue til en makeover? Eller har du et andet rum, der godt kunne trænge til at blive fixet? Med et par ruller glasvæv eller glasfilt kan du hurtigt give væggene i din bolig nyt liv og gøre det klar til en gang maling.

Glasvæv minder meget glasfilt og kan bruges som et alternativ til tapet i alle hjemmets tørre rum. Hvor glasfilt har en helt glat overflade, er glasvæv kendetegnet ved en mere nubret struktur. Glasvæv blev oprindelig fremstillet til armering af vægge, men i dag tjener opsætning af glasfilt mere et æstetisk formål, da det er en nem og hurtig måde at friske væggene op. Dog er glasvæv stadig meget velegnet til at give tynde vægge som fx gipsvægge ekstra styrke, ligesom det beskytter mod skrammer og ridser. Glasvæv kan også med fordel monteres i loftet, hvor det modvirker revnedannelse.

Glasvæv og glasfilt fås både i en grundet og en ugrundet variant, og i jem & fix finder du naturligvis begge slags. Vi har glasvæv og -filt på rulle i flere forskellige kvaliteter og mål. Opsætning af glasvæv og glasfilt er en nem opgave, der ikke behøver at tage lang tid, og du finder naturligvis også et udvalg af redskaber til opsætningen, så du kan få det pænest mulige resultat.