Canopia by Palram Balance drivhus 8,82 m² - aluminium

Varenr.: 9035604

Canopia by Palram Balance drivhus 8,82 m² - aluminium

Varenr.: 9035604
 • Canopia by Palram Balance er et rummeligt drivhus, perfekt til hobbygartneren 
 • Det er 8,82 m² stort, og det består af en solid konstruktion af aluminiumsprofiler
 • Det er beklædt med brudsikre polycarbonatpaneler (krystalklare sider og mat tag), en dobbeltdør og to oplukkelige tagvinduer for god ventilation
 • Drivhuset leveres inkl. en galvaniseret aluminiumssokkel, som sikrer et stabilt fundament
 • Drivhuset har en bredde på 242,5 cm, en længde på 366 cm og en totalhøjde på 231 cm
4795.00

Varebeskrivelse

Canopia by Palram Balance drivhus på 8,82 m²

Balance drivhuset fra Canopia by Palram er et rummeligt drivhus på 8,82 m² med god plads til planter og grøntsager. Det er lavet med kraftige aluminiumsprofiler, som er modstandsdygtige overfor rust og meget holdbare. Siderne og taget er lavet af polycarbonat, hvor vægpanelerne er krystalklare, mens taget består af 2-lags 4 mm paneler. Panelerne er praktisk talt brudsikre, og der er flere fordele ved disse polycarbonatpaneler:

 • Tagpanelerne beskytter mod stærkt sollys specielt ved middagstid, hvor solen brænder stærkest, og dermed er hårdest ved planterne
 • Vægpanelerne er klare og giver over 90% lysgennemgang og giver lys og varme til planterne
 • De er praktisk talt brudsikre, kan tåle stor påvirkning fra vejret og er fleksible
 • Panelerne er UV-beskyttet, og de bliver ikke misfarvede

Med 2 vinduer og stor døråbning

Drivhuset har 2 ventilationsvinduer, så der kan komme ventilation i drivhuset til gavn for planterne. Det har en stor døråbning på 116 cm med lav tærskel, så du nemt kan køre ind med fx en trillebør eller havemaskine. Dørene er hængslet og har en magnetisk lukning og er med dørhåndtag, som kan låses med en hængelås (hængelås medfølger ikke). Der er indbygget nedløbsrør, som gør det muligt at indsamle vandet og bruge det i drivhuset. Vi har et stort udvalg af tilbehør og plejemidler til drivhuset, som du finder i kategorien drivhustilbehør.

Sokkel er inkluderet

Balance drivhuset leveres inklusiv en galvaniseret stålsokkel, som giver en god stabilitet til drivhuset. Producenten Palram anbefaler, at montering af drivhuset udføres af mindst to personer, og det som minimum tager en halv dag at montere det. Panelerne glides på for nem montering. Bagefter kan du så nyde at have et drivhus, som holder i mange år fremover.

Mål på drivhuset:

 • Størrelse: 8,82 m²
 • Bredde: 242,5 cm
 • Totalhøjde: 231 cm
 • Sidehøjde: 123,5 cm
 • Længde: 366 cm

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller, som du finder her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på drivhuse med hærdet glas, almindeligt glas og polycarbonat:

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, fx hvis en bold rammer drivhuset eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

PALRAM logo_cmyk

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 123,5 cm
Totalhøjde 231 cm
Bredde 242,5 cm
Dybde 366 cm
Antal m2 8,82 m²
Stelmateriale Aluminium
Stelfarve Aluminium
Model Balance
Mærke Canopia by Palram
Type Drivhus
Sokkel Med sokkel
Glastype Polycarbonat

Dokumentation