Brændeovne


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Brændeovne & tilbehør til brændeovne

En brændeovn er ikke kun en varmespreder, når vinteren og kulden hærger. En brændeovn spreder også hygge og lys på mørke vinteraftener, hvor den hurtigt bliver et samlingspunkt for hele familien. Og en brændeovn er hverken særlig dyr eller vanskelig at installere.

I jem & fix forhandler vi et udvalg brændeovne i dansk design fra Varde Ovne. En brændeovn fra Varde Ovne kendetegnes ved have støbejernslåger i høj kvalitet og støbejern på alle brændeovnens udsatte punkter. I designet af brændeovne fra Varde Ovne er der tænkt over ergonomien, således at betjeningen er enkel og ergonomisk korrekt. Varde brændeovne er opbygget efter konvektionsprincippet, har rysterist i bunden for nem tømning samt tempererede håndtag.

Du kan se, hvordan din nye Varde Ovn ser ud i din stue, før du køber ved at downloade Varde Ovne appen til iPhone/Android.

Download til iPhone

Download til Android

jem & fix forhandler også skorstene til brændeovne fra Varde Ovne. Du kan beregne din skorsten til topmontering på vardeovne.dk via dette link:

Beregning af skorsten til topmontering

Drømmer du om at have en brændeovn til vinter, så lad dig inspirere af udvalget hos jem & fix. På siden her kan du desuden finde alt i udstyr og tilbehør til din nye brændeovn.