Vinduesviskere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige vinduesviskere til bilen

En af de aller vigtigste bilreservedele er nogle gode og effektive vinduesviskere, der holder regn og snavs væk fra bilens ruder, så du lettere kan navigere og holde øje med forholdene på vejene. Vinduesviskere bliver slidt ned med tiden, og det er derfor en god idé at holde øje med dine vinduesviskeres beskaffenhed med jævne mellemrum - især, når man bor i et land som Danmark, hvor man ikke ligefrem kan påstå, at regnvejr er et sjældent syn. Når dine vinduesviskere begynder at virke møre, når de laver striber på ruden, eller hvis der kommer en mislyd når du bruger dem, kan det være tegn på at de trænger til at blive skiftet ud. 

I jem & fix har vi masser af tilbehør og reservedele til bilen, og derfor finder du naturligvis også et udvalg af gode og billige vinduesviskere. Fx vinduesviskere fra Bosch, der udmærker sig ved at være i rigtig god kvalitet og som er utrolig nemme at montere. Vi har vinduesviskere i forskellige mål, så der er helt sikker også et sæt, der passer til din bil.

Køb dine vinduesviskere online eller i en af vores mange butikker landet over, og se også vores mange andre spændende artikler til bilen.