Vægvange t/Rack system 198 cm sort

Varenr.: 9036415

Vægvange t/Rack system 198 cm sort

Varenr.: 9036415
  • Vægvange til Rack systemet, og som afgør, hvor høj den væghængte reol skal være
  • Denne er sort og 198 cm lang
  • Kan kombineres med de øvrige vægvanger fra Rack systemet for at designe den rette væghængte reol til dit hjem
69.95

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Vægvange til Rack system 198 cm sort

Vægvangen danner grundlaget for den væghængte reol, som du kan lave med Rack systemet. Vægvangen monteres på væggen (monteringsbeslag købes for sig), og den afgør, hvor høj reolen skal være. 

Denne vægvange er 198 cm, og den er sort. Kombiner den med de øvrige vægvanger i Rack sortimentet for at lave forskellige højder på den væghængte reol, hvis den skal dække et større område eller brug den med en i samme længde for et ensartet udtryk. 

Design din egen væghængte reol med Rack

Rack er et væghængt reolsystem, som giver dig mulighed for at designe og sammensætte en væghængt reol, der passer til netop dit hjem. Med Rack systemet vælger du først, hvor lang vægvangen skal være, og dermed hvor høj reolen skal være. Herefter finder du den rette hyldeknægt/de rette hyldeknægte, som fås med forskellige dybder. Her skal du vælge, hvad der passer til din ønskede hylde. Der findes monteringssæt til at montere vægvangerne på væggen samt til montering af hylder på hyldeknægtene. Med Rack systemet er der masser af frihed til at vælge, hvad der passer bedst til dine behov. 

Rack systemet fås i både hvid og sort.

Home-it_Black

Specifikationer

Type Værdi
Højde 198 cm
Serie Rack
Farve Sort
Type Vægvange