Vægvange t/Rack system 160 cm hvid

Varenr.: 9036587

Vægvange t/Rack system 160 cm hvid

Varenr.: 9036587
  • Vægvange til Rack systemet, og som afgør, hvor høj den væghængte reol skal være
  • Denne er hvid og 160 cm lang
  • Kan kombineres med de øvrige vægvanger fra Rack systemet for at designe den rette væghængte reol til dit hjem
54.95

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Vægvange til Rack system 160 cm hvid

Vægvangen danner grundlaget for den væghængte reol, som du kan lave med Rack systemet. Vægvangen monteres på væggen (monteringsbeslag købes for sig), og den afgør, hvor høj reolen skal være. 

Denne vægvange er 160 cm, og den er hvid. Kombiner den med de øvrige vægvanger i Rack sortimentet for at lave forskellige højder på den væghængte reol, hvis den skal dække et større område eller brug den med en i samme længde for et ensartet udtryk. 

Design din egen væghængte reol med Rack

Rack er et væghængt reolsystem, som giver dig mulighed for at designe og sammensætte en væghængt reol, der passer til netop dit hjem. Med Rack systemet vælger du først, hvor lang vægvangen skal være, og dermed hvor høj reolen skal være. Herefter finder du den rette hyldeknægt/de rette hyldeknægte, som fås med forskellige dybder. Her skal du vælge, hvad der passer til din ønskede hylde. Der findes monteringssæt til at montere vægvangerne på væggen samt til montering af hylder på hyldeknægtene. Med Rack systemet er der masser af frihed til at vælge, hvad der passer bedst til dine behov. 

Rack systemet fås i både hvid og sort.

Home-it_Black

Specifikationer

Type Værdi
Højde 160 cm
Farve Hvid
Serie Rack
Type Vægvange