Tangenter & rammer til stikkontakter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tangenter & rammer til stikkontakter

De fleste mennesker tænder og slukker for lyset i boligens forskellige rum op til flere gange om dagen, og det er noget, der sætter sine spor på tangenter og rammer til stikkontakter. Tangenter og rammer til stikkontakter kan nemlig hurtigt blive slidte og beskidte, men heldigvis er det både nemt og billigt at skifte de gamle tangenter og rammer til stikkontakter ud med nogle nye. Tangenter og rammer til stikkontakter fås i flere forskellige udgaver og størrelser, og ofte kan du også vælge mellem forskellige farver.

I jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige el-artikler, og i vores sortiment finder du selvfølgelig også et bredt sortiment inden for tangenter, blænddæksler og rammer til stikkontakter. I jem & fix fører vi tangenter og rammer til stikkontakter af mærket LK Fuga, der er et dansk mærke med mere end 30 års erfaring indenfor tangenter og rammer til stikkontakter.

Det er både nemt, billigt og lynhurtigt at udskifte de gamle rammer og tangenter, så trænger dagligstuen til en hurtig og overkommelig makeover, er tangenter og rammer til stikkontakter et godt sted at starte. Lad dig inspirere af udvalget her på siden, eller kig ind i en af vores mange butikker over hele landet.