Røgalarm trådløs, kan serieforbindes

Varenr.: 9047187

89,75/stk
  • Denne røgalarm er med optisk sensor, som betyder, at der er en konstant lysstråle til en sensor i alarmen, og brydes lysstrålen af røg, går alarmen igang
  • Har en høj og gennemtrængende sirene på hele 85 dB/3 m
  • Alarmen kan anvendes alene eller serieforbindes, så hvis en alarm går, starter de andre i serieforbindelsen også
  • Der medfølger batteri til røgalarmen, som giver besked, når det er tid til at skifte batteriet
  • Røgalarmen er lavet i hvid plast
  • Den har en diameter på 12,8 cm og en højde på 5 cm

Trådløs røgalarm til serieforbindelse

Trådløs røgalarm egnet til privat beboelse, som kan anvendes både alene eller serieforbindes med flere alarmer af samme type. Hvis den ene røgalarm aktiveres pga. røgudvikling, starter de resterende alarmer automatisk via et trådløst signal (433,92 MHz). Der medfølger skruer til montering af røgalarmen i loftet, ligesom der også medfølger batteri. Når batteriet skal skiftes, giver alarmen besked.

Denne røgalarm har en optisk sensor, som betyder, at der inde i alarmen er en konstant lysstråle til en sensor. Hvis lysstrålen brydes af røg, vil alarmen gå i gang. Den er fri for radioaktive stoffer, hvilket gør den til det miljørigtige valg. Den har en sirene med en høj og gennemtrængende lyd på hele 85 dB/3 m.

Røgalarmen placeres i loftet, og det anbefales, at der placeres en røgalarm ud for hvert soveværelse, ligesom der bør være en røgalarm mellem soveværelse og mulige brandkilder som køkken, bryggers, pejs og brændeovn. Den optimale placering af røgalarmen kan ses i dokumentet "brugermanual".

Røgalarmen kan serieforbindes, og det anbefales, at der maks. forbindes 12 stk. i private boliger og op til 50 stk. i åbne kontorlandskaber. Forskellen skyldes blandt andet antallet af vægge, som er med til at mindske afstanden, hvor alarmerne kan sidde.

Den har en diameter på 12,8 cm og en højde på 5 cm.

Elworks.jpg

Specifikationer

Diameter 12,8 cm
Type Optisk