Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Robotplæneklippere

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Robotplæneklippere & tilbehør

Er det snart på tide med en ny plæneklipper? Så skulle du måske gøre dig selv en tjeneste og prøve en robotplæneklipper, der klarer al græsslåning for dig, uden at du behøver at røre en finger.

Med en robotplæneklipper kan du slappe af

De fleste haveejere synes at græsslåning er en af de mindre interessante opgaver i haven og vil hellere bruge tid på andre ting. Men med en robotplæneklipper behøver du stort set aldrig mere tænke på at slå græs - de fleste robotplæneklippere kan nemlig indstilles til fast program og finder selv tilbage til opladerstationen, så du kan slappe af og nyde solen eller fokusere på andre og mere spændende haveopgaver end lige at slå græs.
 
Med en robotplæneklipper vil du hurtigt opdage, hvor meget tid du har brugt på at slå græs - men du vil sandsynligvis ikke komme til at savne det! Når du har en robotplæneklipper til at klare græsslåningen for dig, får du nemlig meget mere tid til fx at passe blomsterbedene, beskære træer og buske eller bare slappe af og nyde solen på terrassen. 
 

Indstil robotplæneklipperen til et fast ugentlig program

Flere af modellerne i vores kategori med robotplæneklippere er så praktiske, at de kan indstilles til et fast ugentligt program, og på den måde behøver du stort set ikke at tænke på din græsplæne, andet end når den skal gødes og evt. vandes. I stedet kan du blot læne dig tilbage og nyde synet af en altid veltrimmet plæne. I jem & fix finder du et stort udvalg af robotplæneklippere, og derudover finder du selvfølgelig også et udvalg af elektriske, selvkørende og manuelle plæneklippere, hvis du foretrækker at klare græsslåningen på den gammeldags facon.
 
Vi har plæneklippere der passer til ethvert behov og budget, så leder du efter en billig robotplæneklipper, finder du den her. Er dit plæneareal for stort til at blive slået med en almindelig plæneklipper, kan du finde et udvalg af havetraktorer her.