Pool & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Pools til haven for hele familien

Når solen bager, og haven er fixet, så er der ikke noget bedre end at læne sig tilbage, slappe af og nyde solen. Det skulle da lige være, hvis det man kunne sænke sig ned i en dejligt, kølende pool midt i baghaven. En pool lyder måske som dyr og besværlig luksus, men det behøver faktisk ikke koste en bondegård at installere sin egen pool i haven. Se hele vores store, prisvenlige sortiment af flotte badebassiner og tilbehør til pools på siden her.

Men en fritstående pool fra jem & fix slipper du for det tidskrævende gravearbejde, som en permanent, nedgravet pool kræver. Fritstående pools er lige så gode at lege og svømme i, og så er de nemmere at have med at gøre, ikke mindst fordi denne fritstående swimmingpools kan placeres på det eksisterende underlag, fx græsplænen i baghaven eller på terrassen. De fleste fritstående svømmebassiner kan endda samles og fyldes på kort tid, så familien hurtigt kan få glæde af den nye pool. 

Den oppustelige pool - en god, nem og hurtig løsning

Leder du efter en prisrigtig pool, som er stor nok til at børnene kan lege sammen i den, og som skal være nem at sætte op? Så tag et kig på vores udvalg af oppustelige pools, der fås i flere størrelser, og som er utroligt nemme at sætte op. I modsætning til de øvrige badebassiner, så har de oppustelige bassiner ikke en ramme, der først skal samles. I stedet skal der blot fyldes luft i poolens kantring, og så mangler der bare at blive fyldt vand i poolen. Nemmere bliver det ikke! Sørg for at placere poolen på et plant og sikkert underlag, så poolens bund ikke beskadiges af skarpe sten og spidse genstande.

Den oppustelige pool har også den fordel, at den kan pakkes sammen og transporteres med i fx sommerhuset, så I også kan nyde godt af den i ferien.

Robust luksuspool med stålramme til hele familien

I sortimentet har vi et bredt udvalg af store kvalitetspools med stålkanter eller metalrammer, som både er kraftige og slidstærke, så hele familien kan slå sig løs med vandlege i poolen på samme tid. Poolsene findes i størrelser fra 5000-20.000 liter, så du kan få en pool til en god pris, der passer til størrelsen på din have. Mange af de store swimmingpools kommer med en masse tilbehør, som fx filtre, pumper og pool covers, som forhindrer at vandet bliver grumset, når poolen ikke er i brug. 

Slap af i din helt egen udendørs Lay-Z-Spa pool 

Der er ikke noget så dejligt, som at slappe af i et varmt spabad med massagedyser efter en lang dag med ærinder og pligter. Med en Bestway Lay-Z-Spa kan du få din helt egen spa pool hjem i haven, som du kan bruge året rundt, og som er nem at sætte op. De fleste modeller er med anti-frost-system, der forhindrer vandet i at fryse til is om vinteren, så spaen altid kan blive klar til brug. Lay-Z-Spa-serien består af flere luksuriøse spabade, der kan fås i forskellige størrelser og modeller med plads til mellem 2-6 personer, og som kommer med forskelligt spatilbehør. 

Hvilken pool skal jeg vælge?

Drømmer du om at give børnene mulighed for at bade og boltre sig i en stor swimmingpool i haven, eller har du bare brug for et lille bassin, som du kan glide let og elegant ned i for at blive kølet af på varme sommerdage? Hos jem & fix kan du få netop den type pool, som du drømmer om. Vi har nemlig mange forskellige slags fritstående pools, fx børnepools, små, mellemstore og store pools samt luksuriøse stålpools og spabade, som kan fås i mange forskellige størrelser - fra små bassiner til helt store familiepools. 
Hvilken størrelse havebassin, du skal vælge, afhænger bl.a. af, hvor stor din have eller sommerhusgrund er, hvor mange der skal bruge poolen på samme tid, og hvad den skal bruges til. Drømmer du fx om at samle hele familien til poolhygge og BBQ-fest hver weekend, så får du brug for en stor pool, hvor der er plads til alle – se fx Bestways Power Steel™ serie, der består af rummelige og robuste stålpools. 

Hos jem & fix kan du få pools til lave priser hver dag

I jem & fix har vi flere udgaver af pools til dig, der drømmer om en billig, fritstående pool i haven. Skal det være en oppustelig pool, der nemt kan transporteres, så I fx kan tage den med i sommerhus? Eller en fritstående stålpool, der er mere robust og modstandsdygtig, så ungerne frit kan boltre sig? Uanset ønske, så finder du et bredt sortiment på siden her, så er du på udkig efter en prisvenlig pool til haven, så har vi uden tvivl også en til dig. Leder du fx efter en billig pool, hvor der er plads til at hele familien kan svale sig i sommervarmen, så er en Kreta Pool en særdeles prisvenlig variant.

Foruden flere varianter af pools finder du også et udvalg af midler til poolpleje samt til tilbehør til pool som fx termometer og poolfilter.