OSB & spånplader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige OSB- og spånplader

Spånplader og OSB-plader bruges til mange formål og kan både anvendes til diverse byggeprojekter og fremstilling af møbler. I jem & fix har vi osb- og spånplader i flere udgaver, og på siden her kan du læse nærmere om brugen af byggeplader som spånplader og OSB-plader.

Spånplader er fremstillet af savsmuld, der er blevet presset og limet sammen. På grund af at spånplader er fremstillet af savsmuld, er det nemt at skære pladen til, hvis den skal bruges til særlige opgaver. Men samtidig er spånplader utroligt stærke, hvorfor de kan bruges i rigtig mange sammenhænge: fx er spånplader udmærkede at bruge som gulvunderlag, hvis du skal have lagt nye gulve. Her fungerer de et stærkt og plant underlag til både træ- og vinylgulve samt væg til væg-gulvtæpper. Spånplader kan også bruges til møbler eller skillevægge og har den store fordel at de kan males, tapetseres og på anden måde dekoreres, så de får det udseende, man ønsker. 

OSB-plader kan ligesom spånplader anvendes til mange formål. Forskellen på en spånplade og en OSB-plade er, at OSB-plader er fremstillet af aflange træspåner, der bliver blandet med voks i tre lag. Voksen gør, at pladerne er mere modstandsdygtige over fugt, og OSB-plader egner sig derfor godt til udendørs byggeprojekter eller som underlag til tage.