I fixer, vi støtter

‘I fixer, vi støtter’ er et koncept, der kort og godt går ud på at få fixet nogle af de mange gør det selv-projekter, der findes rundt om i Danmark. Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt femte, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!

 

Hos jem & fix hylder vi engagement og indlevelse og vil derfor sætte fokus på de mange store og små gør det selv-projekter, der findes rundt omkring i landets foreninger, klubber og andre forsamlinger. Økonomien er måske ikke lige til at få projekterne fixet, men viljen og evnerne er til gengæld i top. Derfor har vi startet ’I fixer, vi støtter’, hvor alle med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om byggemarkedsmaterialer fra jem & fix, bare de selv klarer arbejdet. Bemærk dog at enkeltpersoner ikke kan ansøge.

Det eneste det kræver er, at I fortæller os, hvad I trænger til at få fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I må meget gerne være kreative i forhold til at sende billeder og video – så kan det være det er jer, der bliver udvalgt til at modtage jem & fix-materialer, så I kan færdiggøre jeres projekt.

Der kan søges om materialer for op til 25.000 kr., men jo mere realistisk behovet for støtte er, des større er chancen for, at projektet udvælges. 

Der er en behandlingstid på op til 3 måneder fra et projekt modtages. Kræver dit projekt en hurtig eksekvering, bedes du skrive det i ansøgningen.

jem & fix støtter ikke delfinansierede projekter. Det er altså en forudsætning, at jeres projekt ikke er støttet med andre sponsorkroner.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig på 27 79 07 77.

Læs mere om ansøgningsvilkårene her.

Se udvalgte støttede projekter

videocover.png

Projekt Snit en ske - støttet 2018

videofront-fyrrekrat.png (1)

Børnehaven Fyrrekrat - støttet i 2018

videofront.png

Projekt Treehouse - støttet i 2018

Q4-2017-cover.png

2017 - kvartalsfilm 4

Q3-2017-cover.png

2017 - kvartalsfilm 3

1.jpg

2017 - kvartalsfilm 2

2.jpg

2017 - kvartalsfilm 1

3.jpg (1)

Glædelig jul fra I fixer, vi støtter

4.jpg

2016 - kvartalsfilm 4

5.jpg

2016 - kvartalsfilm 3

6.jpg

2015 - Julestøtte