I fixer, vi støtter

‘I fixer, vi støtter’ er et koncept, der kort og godt går ud på at støtte lokale ildsjæle i det danske foreningsliv med at få fixet nogle af de mange gør det selv-projekter, der findes rundt om i de lokale klubber og foreninger. Så uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening eller noget helt fjerde, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så kan I søge støtte til materialer her – bare I selv fixer det!

 

Hos jem & fix hylder vi engagement og indlevelse og vil derfor sætte fokus på de mange store og små gør det selv-projekter, der findes rundt omkring i landets foreninger, klubber og andre forsamlinger. Økonomien er måske ikke lige til at få projekterne fixet, men viljen og evnerne er til gengæld i top. Derfor har vi startet ’I fixer, vi støtter’, hvor alle med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om byggemarkedsmaterialer fra jem & fix, bare de selv klarer arbejdet. Bemærk dog at enkeltpersoner ikke kan ansøge.

Det eneste det kræver er, at I fortæller os, hvad I trænger til at få fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I må meget gerne være kreative i forhold til at sende billeder og video – så kan det være det er jer, der bliver udvalgt til at modtage jem & fix-materialer, så I kan færdiggøre jeres projekt.

Der kan søges om materialer for op til 50.000 kr., men jo mere realistisk behovet for støtte er, des større er chancen for, at projektet udvælges. Vær derfor gerne konkret og omhyggelig med at udforme en materialeliste ifm. ansøgningen.

Der er en behandlingstid på op til 3 måneder fra et projekt modtages, og da vi støtter projekter hver måned, kan en ansøgning komme i betragtning til støtte over flere måneder, inden der enten tildeles støtte eller gives afslag. Kræver dit projekt en hurtig eksekvering, bedes du skrive det i ansøgningen. 

jem & fix støtter ikke delfinansierede projekter. Det er altså en forudsætning, at jeres projekt ikke er støttet med andre sponsorkroner.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig på 27 79 07 77 eller jemfix@dxglobal.com.

Læs mere om ansøgningsvilkårene her.

Ansøg om støtte her.

Se udvalgte støttede projekter

Videofront Web (2)

Lyng Rollespil - støttet i 2022

Videofrontweb (1)

Sydfyns Modeljernbaneklub 87 - støttet i 2022

IFVS Thisted Videofront Web

Thisted Ro- og Kajakklub - støttet i 2022

Videofront Web (1)

Årsvideo 2021

Web Videofront

Holtug Borgerforening - støttet i 2021

IFVS Venus 2021 Web (1)

Hvide Sande Træskibslaug - støttet i 2021

Troldbjerg Videofront

Natur’ligvis Troldbjerg – støttet i 2021

Videofrontweb

Ugerløse Lokalforum - støttet i 2020

Videofront Lille

Kiosk til Ørslev GIF - støttet i 2020

videofront_lille.png

West Jump - støttet i 2020

WEBSITE_front.jpg

SGI fitness & motion - støttet i 2020