"I fixer, vi støtter"

”I fixer, vi støtter” er et koncept, der kort og godt går ud på at støtte ildsjæle i det danske foreningsliv med at få fixet nogle af de mange gør det selv-projekter, der findes rundt om i de lokale klubber og foreninger. Så uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening eller noget helt fjerde, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så kan I søge støtte til materialer her – bare I selv fixer det!


Hos jem & fix hylder vi engagement, kreativitet og lysten til at skabe noget sammen. Der bliver sat fokus på gør det selv-projekter i alle størrelser, som klubber, foreninger og andre fællesskaber har rundt omkring i hele Danmark. Viljen, kræfterne og sammenholdet er der, men det er økonomien ikke altid. Derfor er ”I fixer, vi støtter” en god mulighed for, at klubberne kan få opfyldt deres drømme om gør det selv-projekter.

”I fixer, vi støtter” handler om mere end bare gør det selv-projekter – det handler om at hjælpe de lokale klubber og foreninger med at realisere deres projekter, som kan være med til at sprede sammenhold, glæde og god energi i lokalsamfundet.

”I fixer, vi støtter” danner grobund for en lang række inspirerende og fascinerende historier med mennesker, der brænder for deres projekt. Intentionen er at få disse gode historier ud at leve, så det ikke kun er foreningen eller klubben, der får gavn af støtten, men at det kan inspirere andre ildsjæle til at fixe et gør det selv-projekt i deres lokalområde.

Alle klubber og foreninger med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om byggematerialer fra jem & fix, bare de selv klarer arbejdet. Bemærk, at enkeltpersoner ikke kan ansøge.

For at ansøge skal I fortælle os, hvad I trænger til at få fixet, hvilke materialer I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. Der kan søges om materialer for op til 50.000 kr., men jo mere realistisk behovet for støtte er, des større er chancen for, at projektet udvælges. Vær derfor gerne konkret og omhyggelig med at udforme en materialeliste ifm. ansøgningen.

Behandlingstiden, fra et projekt modtages, er på 3-4 måneder, da en ansøgning som standard kommer i betragtning til støtte i tre måneder, inden der enten tildeles støtte eller gives afslag. Vi støtter projekter hver måned, så kræver dit projekt en hurtigere afgørelse, skal dette anføres i forbindelse med ansøgning. Projektet vil dermed indgå i færre støtterunder.

jem & fix støtter ikke delfinansierede projekter. Det er altså en forudsætning, at jeres projekt ikke er støttet med andre sponsorkroner. Der ydes heller ikke støtte i form af økonomisk (kontant) støtte eller sponsorgaver.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig på 27 79 07 77 eller jemfix@dxglobal.com.

Læs mere om ansøgningsvilkårene her.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Ansøg om støtte her.

Se udvalgte støttede projekter

Egeskov Moelle Web

Egeskov Møllelaug - støttet i 2023

IFVS Holbaek Rideklub Videofront Web

Holbæk rideklub - støttet i 2023

Herning Speedway Klub Web

Herning Speedway Klub - støttet i 2023

Odenseboulderklub Web Videofront

Odense Boulderklub - støttet i 2023

Videofront Web (1)

Årsvideo 2022

Videofront Web (2)

Lyng Rollespil - støttet i 2022

Videofrontweb (1)

Sydfyns Modeljernbaneklub 87 - støttet i 2022

IFVS Thisted Videofront Web

Thisted Ro- og Kajakklub - støttet i 2022

Videofront Web (1)

Årsvideo 2021

Web Videofront

Holtug Borgerforening - støttet i 2021

IFVS Venus 2021 Web (1)

Hvide Sande Træskibslaug - støttet i 2021

Troldbjerg Videofront

Natur’ligvis Troldbjerg – støttet i 2021

Videofrontweb

Ugerløse Lokalforum - støttet i 2020

Videofront Lille

Kiosk til Ørslev GIF - støttet i 2020

videofront_lille.png

West Jump - støttet i 2020

WEBSITE_front.jpg

SGI fitness & motion - støttet i 2020