Ansøg om støtte

Skal din forening i gang med et gør det selv-projekt?

Fortæl os, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, vi skal støtte.

Husk, at jo bedre I er til at præsentere jeres projekt, jo nemmere er det for os at se det samme potentiale og de gode idéer, som I gør. Vær derfor omhyggelig med at lave en grundig beskrivelse af projektet samt materialeliste. Se udvalget af materialer i vores webshop her på jemogfix.dk. I skal herudover vedhæfte et eller flere billeder og evt. en video, hvor I fortæller om jeres projekt. Husk, at sikre jer at alle personer, der er med på det billed- og videomateriale, der uploades, er indforstået med, at materialet kan blive offentliggjort på jemogfix.dk.

Der kan maksimalt ansøges om 50.000 kr.

Behandlingstiden er på 3-4 måneder fra et projekt modtages. Vi støtter projekter hver måned, så en ansøgning kommer i betragtning til støtte i tre måneder, inden der enten tildeles støtte eller gives afslag. Kræver projektet en hurtig afgørelse, og det dermed ikke skal være med i tre støtterunder, bedes du skrive det i ansøgningen.

OBS! Der ydes ikke støtte til delfinansierede projekter, økonomisk (kontant) støtte eller sponsorgaver.

Husk, at læse og acceptere ansøgningsvilkårene.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her

Upload billeder

Du kan uploade op til 3 billeder på projektet - det første billede, er det billede, der bliver vist på projektoversigten.

Husk, at sikre jer at alle personer, der er med på det billed- og videomateriale, der uploades, er indforstået med, at materialet kan blive offentliggjort på jemogfix.dk.

Upload billeder, som repræsenterer jeres medlemmer, projektet og jeres aktiviteter. Et billede må højst fylde 4 MB.