Ansøg om støtte

I gang med et lokalt gør det selv-projekt?

Fortæl os, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, vi skal støtte. Udfyld ansøgningsskemaet, og så kan det være, det er jeres projekt, vi støtter med materialer.

Der kan maksimalt ansøges om 25.000 kr., men jo mere realistiske I er omkring behovet for støtte, des større er chancen for, at jeres projekt udvælges.

Der er en behandlingstid på op til 3 måneder fra et projekt modtages. Kræver dit projekt en hurtig eksekvering, bedes du skrive det i ansøgningen.

OBS! jem & fix støtter ikke delfinansierede projekter. Det er altså en forudsætning, at jeres projekt ikke er støttet med andre sponsorkroner.

 

 

Vis jeres projekt

Lav en kort beskrivelse af jeres projekt. Denne vil fremgå af oversigten over projekter på hjemmesiden.

Giv herefter en grundig beskrivelse af projektet, hvori det fremgår, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvilke materialer I skal bruge til det og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I skal også lave en materialeliste, der oplister præcis hvilke materialer, I skal bruge. Se udvalget af materialer i vores webshop her på jemogfix.dk og noter varenummer og pris.

Husk at læse og acceptere deltagelsesvilkårene.

 

Udfyld formularen nedenfor