Ansøg om støtte

I gang med et lokalt gør det selv-projekt?

Fortæl os, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, vi skal støtte. Udfyld ansøgningsskemaet og så kan det være, det er jeres projekt, vi støtter med materialer.

Der kan maksimalt ansøges om 50.000 kr., men jo mere realistiske I er omkring behovet for støtte, des større er chancen for, at jeres projekt udvælges. Der findes tre grupper af projekter; lille, mellem og stort – vi støtter alle størrelser!

– Lille projekt: 0-5.000 kr.
– Mellem projekt: 5.000-20.000 kr.
– Stort projekt: 20.000-50.000 kr.

 

Vis jeres projekt

Lav en kort beskrivelse af jeres projekt. Denne vil fremgå af oversigten over projekter på hjemmesiden.

Giv herefter en grundig beskrivelse af projektet, hvori det fremgår, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvilke materialer I skal bruge til det og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. Se hvilke materialer vi kan støtte med på jemogfix.dk.

I skal vedhæfte et eller flere billeder af jeres projekt, samt en personlig video, hvor I fortæller om jeres projekt og hvorfor det netop er jer der skal have støtte. Husk at jo bedre I er til at dokumentere jeres projekt, jo nemmere er det for os at se det samme potentiale og de gode idéer, som I gør.

Husk at læse og acceptere deltagelsesvikårene.

Upload billeder

Du kan uploade op til 3 billeder på projektet - det første billede, er det billede der bliver vist på projekt oversigten.

Upload billeder i en god opløsning og som repræsenterer jeres medlemmer, projektet og jeres aktiviteter.