Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Ansøg om støtte

Skal din forening i gang med et gør det selv-projekt?

Fortæl os, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, vi skal støtte. Udfyld ansøgningsskemaet, og så kan det være, det er jeres projekt, vi støtter med materialer.

Der kan maksimalt ansøges om 50.000 kr., men jo mere realistiske I er omkring behovet for støtte, des større er chancen for, at jeres projekt udvælges.

Der er en behandlingstid på op til 3 måneder fra et projekt modtages, og da vi støtter projekter hver måned, kan en ansøgning komme i betragtning til støtte over flere måneder, inden der enten tildeles støtte eller gives afslag. Kræver dit projekt en hurtig eksekvering, bedes du skrive det i ansøgningen.

OBS! jem & fix støtter ikke delfinansierede projekter. Det er altså en forudsætning, at jeres projekt ikke er støttet med andre sponsorkroner.

 

 

Vis jeres projekt

Lav en kort beskrivelse af jeres projekt. Denne vil fremgå af oversigten over projekter på hjemmesiden.

Giv herefter en grundig beskrivelse af projektet, hvori det fremgår, hvad I mener, der trænger til at blive fixet, hvilke materialer I skal bruge til det og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I skal også lave en materialeliste, der oplister præcis hvilke materialer, I skal bruge. Se udvalget af materialer i vores webshop her på jemogfix.dk og noter varenummer og pris.

I skal vedhæfte et eller flere billeder af jeres projekt samt en personlig video, hvor I fortæller om jeres projekt, og hvorfor det netop er jer, der skal have støtte. Husk at jo bedre I er til at dokumentere jeres projekt, jo nemmere er det for os at se det samme potentiale og de gode idéer, som I gør.

Husk at læse og acceptere deltagelsesvilkårene.

Upload billeder

Du kan uploade op til 3 billeder på projektet - det første billede, er det billede der bliver vist på projekt oversigten.

Upload billeder i en god opløsning og som repræsenterer jeres medlemmer, projektet og jeres aktiviteter. Et billede må højst fylde 4 MB.