Nu hele 100 jem & fix-butikker

19. maj 2015

Tirsdag den 19. maj åbnede jem & fix for sluserne til en ny butik i Bjerringbro, som samtidig er kædens butik nr. 100. Det skal fejres i bedste jem & fix stil med kage til alle medarbejderne og en konkurrence for alle kunderne.

Åbningen af butik nr. 100 er en vigtig milepæl for lavpris byggemarkedet jem & fix, der med sine mange nye butiksåbninger målrettet styrer efter lokal synlighed i alle landets kroge. jem & fix gør en dyd ud af at fejre både små og store milepæle. Butik nr. 100 er en af de store, og det skal naturligvis fejres. I Bjerringbro starter fejringen på åbningsdagen den 19. maj kl. 8.00, og i resten af landet fortsætter festlighederne de efterfølgende par uger bl.a. med udvalgte varer som fx en trillebør, en havestol eller motorolie til beskedne 100 kr. Desuden får alle butikker leveret en butik 100-kage til medarbejderne, og kunderne kan vinde en bil samt gavekort til jem & fix. 

Fart på butiksåbningerne
Butik nr. 100 er en vigtig krone på værket i kædens vækststrategi, men det får ikke byggemarkedet til at sænke tempoet. Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Efter 27 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal jem & fix i nærheden.

Der er således fortsat fart på butiksåbningerne, og i juni 2015 slår jem & fix dørene op til yderligere fem nye byggemarkeder i Juelsminde, Store Heddinge, Bramming, Nexø og Hornslet, og endnu flere butikker følger over sommeren og til efteråret.

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte salgs- og indkøbsdirektør Claus Petersen på 76 41 35 00 eller cpt@jemfix.com