Kampgejst i jem & fix Vejle: Pia og teamet er klar til åbningsfest

18. september 2023

Søndag d. 24. september flytter jem & fix til Stiftsvej 55B i Vejle Ø for at få plads til drive-in. Butikschef Pia Henningsen er sammen med sit team i fuld gang med at pakke ned på den gamle adresse på Dandyvej 1, så de kan flytte ind i de nye lokaler, som fremover bliver slaraffenland for Vejles fix det selv-folk.

Grafik med åbningsfest og butikschef samt ansatte fra butikken i Vejle

Pia startede i jem & fix i 2011 og har været med til at åbne butikker i Danmark og Sverige, men åbningen i Vejle er helt særlig. Det er nemlig første gang, hun står i spidsen for åbningen af en butik med drive-in.

Spørger man Pia, er en klar og tydelig plan den vigtigste ingrediens i opskriften på en succesfuld åbningsfest.

- Jeg har lagt en plan, og mit team kender den lige så godt, som jeg selv gør. De ved, at det bliver hårdt arbejde at flytte butikken, for det har vi talt meget om, men de glæder sig. Jeg skal sørge for, at alle har det godt undervejs og sikre, at de ikke kører trætte, så de performer, trives og får en masse succesoplevelser. Vores motto er: Vi må ikke glemme hyggen. Selvom det er hårdt, skal det være sjovt at gå på arbejde.

Kunderne glæder sig til mere plads

Når den nye butik slår dørene op, bliver det med drive-in og plads til flere varer.

- Både kunder og medarbejdere glæder sig til, at vi får drive-in. I den gamle butik har vi hjulpet kunderne med at få deres store varer ud i bilen, men med drive-in kan kunderne hjælpe sig selv, og det har de efterspurgt, fortæller Pia. Hun understreger dog, at personalet selvfølgelig fortsat vil hjælpe kunderne, hvis de har brug for hjælp.

Flytningen af butikken i Vejle skal give kunderne en endnu bedre butiksoplevelse.

- Vi optimerer vores butikker med det formål, at de skal være indbydende for vores kunder, og samtidig implementerer vi nye tiltag, som forbedrer arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Når vi om kort tid åbner vores nye butik i Vejle, vil kunderne opleve en mere lys og overskuelig butik, hvor det er endnu lettere at handle, siger Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix.

Lokale selvbetjeningsbutikker

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi. Der er 126 selvbetjeningsbutikker i Danmark, som er indrettet ens og overskueligt, så det er let at handle.

På jemogfix.dk kan du altid tjekke lagerstatus og se varernes placering i din lokale butik, så du nemt kan finde det, du står og mangler. Vi kalder det høflig selvbetjening, og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi altid kan tilbyde de laveste priser.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.