jem & fix' topdirektør skifter fra adm. direktør til bestyrelsesformand

01. juni 2017

Hvis målet var at stoppe på toppen, så må man sige, at missionen er lykkedes. Efter et rekordår i 2016 og 29 år i spidsen for jem & fix har adm. direktør Svend Pedersen valgt at træde af og overlade posten til sin efterfølger Claus Petersen pr. 1. august 2017. Selv fortsætter han som bestyrelsesformand for jem & fix den 1. august.

Når adm. direktør Svend Pedersen den 1. august overlader den daglige ledelse af jem & fix til Claus Petersen, der i dag er direktør for salg, indkøb og marketing i jem & fix, er det med 29 gode år med mange timers arbejde og en veludført 2016-plan bag sig. 2016 sluttede således med en rekordhøj omsætning på 2,2 mia. kr. og en bundlinje på 121 mio. kr.

Selvom det den 1. august bliver et farvel til daglig ledelse, bliver det dog ikke et farvel til kæden. Svend Pedersen fortsætter nemlig som bestyrelsesformand fra 1. august.

Ansvaret som adm. direktør påtager Claus Petersen sig, og han får til opgave at indfri jem & fix' nye 2020-plan, som bl.a. indeholder et mål om at nå en omsætning på 3 mia. kr. samt ekspandere kæden med indtog på det norske marked.

Svend Pedersen

Adm. direktør
Svend Pedersen

Kontakt

For mere information kan du kontakte adm. direktør Svend Pedersen på 76 41 35 00. 
Du kan også læse mere på JP Finans i artiklerne
- "Hr. jem & fix træder af efter 29 år og over 100 butiksåbninger" og
- "jem & fix er snart færdig med at sætte nåle i danmarkskortet - nu står Norge for tur"

eller på BT.dk i artiklen
- "Stor dansk butikskæde mister sin topdirektør efter 29 år".