I fixer, vi støtter11. november 2014

Sponsorpuljen I fixer, vi støtter

Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt andet, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!

Hos jem & fix hylder vi engagement og indlevelse og vil derfor sætte fokus på de mange store og små gør det selv-projekter, der findes rundt omkring i landets foreninger, klubber og andre forsamlinger. Økonomien er sjældent til at få projekterne fixet, men viljen og evnerne er til gengæld i top. Derfor har vi startet ’I fixer, vi støtter’, hvor alle med lokale gør det selv-projekter kan ansøge om støtte til materialer, bare de selv klarer arbejdet*.

Det eneste det kræver er, at I fortæller os, hvad I trænger til at få fixet, hvad I skal bruge til det, og hvorfor det lige netop er jeres projekt, der skal støttes. I må meget gerne være kreative i forhold til at medsende billeder og video – så kan det være det er jer, der bliver udvalgt til at modtage jem & fix-materialer, så I kan færdiggøre jeres projekt.

Der kan søges om materialer for op til 50.000 kr. pr. projekt, men jo mere
realistisk behovet for støtte er, des større er chancen for, at projektet udvælges. Vi støtter projekter i alle størrelser og i alle dele af landet.

Vi håber meget, at I har et projekt, der skal fixes, og at I vil være med til at skyde ’I fixer, vi støtter’ godt i gang.

Ansøg og læs mere på vistoetter.jemogfix.dk

*) Deltagelse er ikke købsbetinget og enkeltpersoner kan ikke deltage.
Deltagelse forudsætter accept af de gældende ansøgningsvilkår, og der
kan kun ansøges på jemogfix.dk/vistoetter.

Del denne side: