Find en hjertestarter ved jem & fix

26. januar 2021

Du kan nu finde en hjertestarter ved alle landets 124 jem & fix butikker. Hjertestarterne er sat op i samarbejde med Røde Kors for at skabe tryghed for både kunder og ansatte.

Claus og Lise ved en hjertestarter

Sektionsleder Lise Lind, Dansk Røde Kors og adm. direktør Claus Petersen, jem & fix


Hver dag falder 10 personer om med hjertestop i Danmark, og her kan en hjertestarter være forskellen mellem liv og død. Især hvis den anvendes hurtigt. Det kræver, at der er en hjertestarter i nærheden, og det vil jem & fix gerne bidrage til. Derfor har jem & fix i samarbejde med Røde Kors fået sat hjertestartere op ved alle landets 124 jem & fix butikker samt webshop og hovedkontor.

- Vi har i forvejen et mangeårigt samarbejde med Røde Kors, og det var derfor oplagt at vælge dem som samarbejdspartner i dette projekt. Vi synes, de har nogle gode værdier og laver et godt stykke arbejde, siger Claus Petersen, der er administrerende direktør i jem & fix.

Hjertestarter ved alle nye butikker

Hjertestarterne er sat op i løbet af november og december måned sidste år, og det er ikke kun ved eksisterende butikker, at der vil være en hjertestarter. Fremover vil der desuden også blive opsat en hjertestarter, når der åbnes nye butikker.

- Vi åbner hvert år nye butikker rundt om i landet, og opsætningen af en hjertestarter er nu blevet en integreret del af vores byggeprogram. Så hver gang der kommer en ny jem & fix butik, kommer der også en ny hjertestarter, siger Claus Petersen.

Tryghed for kunder

Hjertestarterne hænger langt de fleste steder udenfor ved vores butikker, så der er adgang til dem 24 timer i døgnet. Det skal give mere tryghed. Det er kun ved Kokkedal og Glostrup, at der kun er adgang i butikkens åbningstid kl. 8-19. 

- Vi vil gerne skabe tryghed for vores kunder, og en måde at gøre det på er at gøre det let for kunderne at finde en hjertestarter, hvis uheldet er ude. Det er let at huske, at der hænger en hjertestarter ved alle jem & fix butikker, og så behøver man ikke skulle slå det op på en hjemmeside først, siger Peter Nyboe, der er salgs- og indkøbschef hos jem & fix.

- Investeringen i hjertestarterne er en af de måder, hvor vi kan give lidt tilbage til de lokalsamfund, som vi er en del af. Vi er glade og stolte over, at vi med dette tiltag er med til at gøre hverdagen lidt mere tryg for vores kunder og ansatte, siger Peter Nyboe.

Hjertestarterne bliver registreret på Hjertestarternetværket, så landets 82.000 hjerteløbere bliver orienteret om, at der findes en hjertestarter ved jem & fix.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte salgs- og indkøbschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.