Danmarks billigste byggemarked åbner i Norge

25. maj 2018

Med 30 års erfaring ved det danske lavpris byggemarked jem & fix efterhånden, hvad der skal til for at holde et brag af en åbningsfest. Det er dog første gang, vi åbner butik i Norge, og vi glæder os meget til at slå dørene op til fire nye flotte butikker i Eidsvoll, Elverum, Frederikstad og Larvik fredag d. 25. maj kl. 8-19.

Varegård med trælastreolen

Brædder og blomsterjord

Hvad går du efter? Et sæt havemøbler til terrassen, blomsterjord til krukkerne eller en græsslåmaskine til plænen. Der er meget mere end gode byggematerialer og praktisk værktøj at vælge imellem i byens nye lavprisbyggemarked, der henvender sig til alle, der godt kan lide at fixe små og store projekter i sin bolig eller have.

Udegårdene huser bl.a. masser af brædder, hegn og plantesække, og når man træder indenfor kan man finde alt fra grill og vvs-artikler til maling og flyttekasser. Så rammerne og varerne er på plads, og de fire butiksteams melder klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. 

- Vores nye butik på Elveveien 137 i Larvik er fyldt til randen med lutter gode lavprisvarer til skarpe åbningspriser både ude og inde. Her i butikken glæder vi os meget til at byde de lokale kunder velkommen, og til de morgenfriske er der dansk wienerbrød på åbningsdagen, hvor vi holder åbent fra kl. 8-19, fortæller butikschef Rune Hansen.

Lavpris og høflig selvbetjening

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser i Danmark. Faktisk er kæden blevet kåret som Danmarks billigste byggemarked seks år i træk af den danske prissammenligningstjeneste PriceRunner. En af årsagerne til at vi kan sikre de lave priser, er at vores butikker er selvbetjeningsbutikker.

- Høflig selvbetjening går i al sin enkelhed ud på, at du som kunde selv skal finde dine varer. Vi tilbyder ikke rådgivning, men til gengæld har vi altid lave priser, forklarer markedschef Henning Johansen og fortsætter:

- Dette succesfulde danske koncept ruller vi til en start ud i de fire byer Eidsvoll, Elverum, Frederikstad og Larvik. Butikkerne er valgt ud fra et ønske om at teste etablering i forskellige størrelser af byer samt varierende konkurrencesituation. Går det godt kunne 50 butikker inden for de næste fem år være lidt af et ønskescenarie, men vi har brug for et fornuftigt testforløb inden da.

Landechef Kennet Foersom Iversen er enig i, at 50 butikker er målet og glæder sig desuden over det store engagement blandt de nye norske kolleger:

- Det er et fantastisk team, og jeg tager hatten af for deres kampgejst og lyst til at være med til at starte jem & fix op på et nyt marked. Der er bare god stemning og stor vilje til at få Danmarks billigste byggemarked godt fra start i Norge, og vi er alle 100 % klar til at byde borgerne i Eidsvoll, Elverum, Frederikstad og Larvik varmt velkommen i jem & fix.

Godt fra start

Åbningsfesten blev skudt i gang med høj fart, og det væltede ind med kunder i alle fire byer fra morgenstunden af. Det har pressen også bemærket. Fx skriver Frederikstad Blad, at der var mellem 500-600 kunder i kø ved åbningen af det nye jem & fix byggemarked i Frederiksstad. Læs mere i artiklen "Laaaang kø da dansk byggevarekjede åpnet dørene i Frederikstad" og "Se bilder fra åpningen av jem & fix på Dikeveien".