Booster batteri kåret som "Bedst til prisen"

27. december 2023

I Jyllands-Postens fyrværkeritest blev Booster batteriet fra jem & fix kåret som ”Bedst til prisen” og "Publikumsfavoritten". Magic Taboo batteriet, ligeledes fra jem & fix, modtog stor ros.

Testvinder fyrværkeri 2023

Jyllands-Posten har igen i år gennemført en test af nytårsbatterier. Batterierne var opdelt i to prisklasser - under 600 kr. og 600-1.200 kr. Fagdommerne i testen, der blev afviklet den 20. december 2023 i Viby, var festfyrværker Tobias Østergaard Frederiksen og fyrværkerientusiast Nicklas Plöen, og derudover var der et panel af 14 lægdommere.


Booster batteri 348 kr.

Booster batteriet var det billigste batteri i testen. Fagdommerne vurderede Booster batteriet som et flot batteri, der har højt tempo og stor farvevariation. Fantastisk til prisen og med to finaler - mange skud for pengene.

Efter at have set de 10 batterier i kategorien kårede fagdommerne Booster batteriet til "Bedst til prisen", og batteriet fik samtidig en klar førsteplads blandt amatørdommerne som "Publikumsfavoritten".


Black Magic - Magic Taboo batteri 698 kr.

I den dyre kategori af nytårsbatterier høstede batteriet Black Magic - Magic Taboo fem ud af seks stjerner for bl.a. et flot forløb, masser af variation, højt tempo og store brag, og så fylder det godt på himlen. "Dette batteri kunne godt koste det dobbelte".

Se hele vores fyrværkerisortiment her

 

Køb og afhent fyrværkeri i butik

Slip for at købe dit fyrværkeri et sted og afhente et andet. Hele jem & fix' sortiment af fyrværkeri kan købes i vores butikker, hvor det også udleveres. Butikkerne får leverancer flere gange i løbet af dagen, men vi tager forbehold for, at der kan være midlertidigt udsolgt.

Kilde: jp.dk den 26/12-2023 (Se "låst" artikel her)