100 jem & fix-butikker sikrer synlighed

20. maj 2015

Åbningen af butik nr. 100 er en vigtig milepæl for lavpris byggemarkedet jem & fix, der med sine mange nye butiksåbninger målrettet styrer efter lokal synlighed i alle landets kroge. Det kræver sit at drive 100 butikker, men den virkelige udfordring er sådan set at huske navnene på alle de nye medarbejdere. Administrerende direktør på 27. år Svend Pedersen gør dog som altid et oprigtigt og ihærdigt forsøg.

 

Direktøren på butiksgulvet
Svend Pedersen er ikke kun kendt af navn blandt kædens 1300 medarbejdere. Han er et kendt ansigt. Ikke fordi de har set et billede af ham i en blog på intranettet, men fordi han som en naturlig ting tager ud i alle butikkerne, taler med medarbejderne og tjekker butiksstandarden flere gange om året. 

Svend Pedersen kan også tage fat i gulvmaskinen og trække i den røde arbejdstrøje sammen med HR og driftschef Kennet Iversen og kædens regions- og distriktschefer. Senest var det butikkerne i Randers S, Egå, Faxe, Skælskør, Hillerød og Nyborg, der i påsken fik en hjælpende hånd til at kickstarte forårssalget af drivhuse, haveredskaber og byggematerialer.

”Det sus og den læring man får ud af at være med til et hektisk påskesalg, bliver en købmand som mig aldrig træt af, og samtidig er det én af nøglerne til godt købmandskab”, fortæller Svend Pedersen og fortsætter: ”Jo bedre jeg kender til de konkrete udfordringer i butikkerne, jo bedre kan jeg og det øvrige lederteam optimere og drive kæden på en fornuftig, forsvarlig og lønsom måde til gavn for både kunder, medarbejdere og aktionærer”.

Svend med gulvvaskemaskinen

Administrerende direktør Svend Pedersen styrer både gulvmaskinen og de 100 butikker med sikker hånd. 


Flad organisation og lavpris
En direktør bag gulvmaskinen går ikke ubemærket hen. Det møder stor respekt og opbakning fra medarbej­der­ne, og sådan har det været siden lavpriskæden åbnede sin første butik i 1988 i Fredericia. jem & fix er således indbegrebet af en flad organisation, hvor der vitterligt ikke er langt fra top til bund.

Bag kæden står familien Daell, som ejer Harald Nyborg koncernen, der består af jem & fix, Harald Nyborg og Daells Bolighus. Alle tre kæder sværger til lavpris, og når man handler i jem & fix gælder den lave pris for alle kunder, og uanset om man køber to eller ti pakker NKT skruer.

Det skal fejres
jem & fix gør en dyd ud af at fejre både små og store milepæle. Butik nr. 100 er en af de store, og det skal naturligvis fejres. I Bjerringbro starter fejringen på åbningsdagen den 19. maj kl. 8.00, og i resten af landet fortsætter festlighederne de efterfølgende par uger. Bl.a. får alle butikker leveret en butik 100-kage til medarbejderne, og kunderne kan vinde en bil samt gavekort til jem & fix.  

Det gode købmandskab, den flade organisation og de lave priser bidrager alle til jem & fix’ succes og fortsatte vækst, som nu krones med butik nr. 100. Svend Pedersen har gennem årerne været med til åbningen af samtlige butikker, og han står da også klar i Bjerringbro, når der åbnes for sluserne til butik nr. 100.

Kontakt
For yderligere information er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Svend Pedersen på 76 41 35 00 eller sp@jemfix.com.