Lofttrappe


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lofttrapper og loftstiger

Er det småt med pladsen derhjemme, kan en lofttrappe, der er en loftlem med "indbygget" stige, give dig hurtig og ubesværet adgang til masser af ekstra opbevaringsplads på loftet. Med en lofttrappe har du desuden meget nemmere adgang til hyppigere at kunne efterse dit loft, hvis du fx skal tjekke for skadedyr eller huller i isoleringen. Vælger du at montere en lofttrappe til dit loft, er dagene, hvor du stod og balancerede på en gammel, usikker stige, endelig fortid. Samtidig er de lofttrapper du finder i vores sortiment isolerede, så du får heller ikke problemer med træk eller fugt fra loftet.

Umiddelbart kan man godt forestille sig at montering af en lofttrappe er både besværligt og tungt arbejde. Men heldigvis er montering af lofttrappe en forholdsvis nem og overskuelig opgave, og er du lidt fix på fingrene, kan du endda klare det uden hjælp fra andre. I videoen her kan du se, hvor let og hurtigt det gøres. Mangler du materialer eller værktøj til dit arbejde, har vi selvfølgelig alt, hvad du skal bruge.

Vores lofttrapper er udført i kvalitetsmaterialer og har robuste, skridsikre trin. Når lofttrappen er monteret, kan den overmales med loftmaling, så den passer til omgivelserne. Se udvalget her og køb online eller i en af vores lokale butikker.