Kapilærskjuler sort træ 85 x 45 x 30 cm

Varenr.: 9033115

149,00/stk
  • Skjuler til din kapilærkasse i træ, der er sort grundmalet, og den er uden bund, så den stilles nemt over kapilær- eller selvvandingskasse
  • Nem at samle uden brug af skruer, søm eller andet værktøj
  • Indvendige mål: 85 x 45 x 30 cm - udvendige: 95 x 55,5 x 30 cm
  • Fremstillet af FSC® 100%-mærket træ

Kapilærskjuler i sort træ - 85 x 45 x 30 cm

Kapilærskjuleren er meget nem at samle uden brug af skruer, søm eller andet værktøj. Således kan du nemt og enkelt lave et elegant skjul til din hvide kapilærkasse eller selvvandingskasse. Den er uden bund og stilles nemt over kapilær- eller selvvandingskasse.
Kapilærskjuleren er sort grundmalet med et vandigt træbeskyttelsesmiddel, som hæmmer skimmelangreb. Til efterbehandling anbefaler vi, at du anvender en heldækkende træbeskyttelse, som males på tør overflade.

Indvendige mål: L85 x B45 x H30 cm - udvendige mål: L95 x B55,5 x H30 cm.

Kapilærskjuleren kan også anvendes som højbedsramme. For at holde styr på jorden og beskytte træet mod fugtig jord kan du med fordel bruge en beskyttelsesdug/ukrudtsdug i den. Du finder en ukrudtsdug her.

FSC® 100%-mærket - Fremstillet af materialer fra ansvarlige kilder

Dette produkt er FSC® 100%-mærket, hvilket betyder, at de skovbaserede materialer stammer fra FSC-certificerede skove, der drives ud fra FSC's ambitiøse standard for ansvarlig skovforvaltning, hvor der bl.a. stilles strenge sociale og miljømæssige krav til skovdriften.

Når du køber FSC®-mærkede produkter, så er du med til at passe godt på naturen, så de kommende generationer også kan nyde godt af den. 

FSC_logo 1_Web.jpg

Specifikationer

Type Kapilærkasseskjuler