Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Jul med jem & fix 2022

Adventskonkurrence

3. søndag i advent

Med en grillpakke fra Grillexpert til en værdi af 3.104,50 kr. kan du som vinder af adventskonkurrencen tredje søndag i advent blive den helt store gasgrillmester.

Bliv klar til jul med pynt og belysning

Når det bliver mørkere udenfor, er det hyggeligt at pynte med lyskæder og dekorative figurer. Det giver både dig og dine gæster en lys velkomst. Se vores store udvalg af pynt og belysning, som du kan bruge ude eller inde.

Indenfor kan du skabe julestemning med nisser og andet julepynt. Du kan fx finde lanterner, vinterlandsbyer og batteridrevne lys, som du ikke skal bekymre dig om at få slukket.

Og når juletræet er pyntet, er hele hjemmet klar til jul.

   

Køb trygt dine julegaver hos os, vi bytter t.o.m. 31. januar 2023 - husk blot kvitteringen.

Professionel udendørs julebelysning med PRO lyskæder

PRO lyskæderne fra jem & fix giver dig endnu flere mulighed for en flot julebelysning. PRO lyskæder er den professionelle udgave af julebelysning, og de er modulbaserede, så du kan sætte lyskæderne sammen og forlænge dem. Skal du dekorere et stort område, er Profi lyskæderne derfor et godt valg. De sættes sammen med enten t-stykke og 5-vejsfordeler, som findes under Kabler & stik. PRO lyskæder har et fleksibelt og stærkt gummikabel, som giver en ekstra god holdbarhed og isolering.

I PRO-serien finder du både lyskæder, lysnet og lyskæder med istapper, som du kan bruge for at skabe den helt rigtige julebelysning og hvis du mangler et træ, er der også kunstige juletræer i PRO-serien.

  

Profi julebelysning fra jem & fix

Lavpris Er Smukt Web 2 Modul (1)

Hør julesangen her