Hozelock slangeopruller til væg 20 meter

Varenr.: 9001289

Hozelock slangeopruller til væg 20 meter

Varenr.: 9001289
  • Hozelock Auto Reel er en vægmonteret slangeopruller, og denne er med en 20 meter lang haveslange på 11,7 mm
  • Slangeoprulleren gør det nemt at trække slangen ud og rulle den op igen efter endt brug, uden at slangen knækker eller sammenfilter
  • Der medfølger 2 meter tilførselsslange, vægbeslag, hanekobling på 1/2" og 3/4", mundstykke, slangekobling og stopkobling
  • Den 20 meter lange haveslange er uden Phatalater og tungmetaller
  • Kan drejes 180°, så haveslangen kan trækkes i en hvilken som helst retning fra væggen
1288.00

Varebeskrivelse

Hozelock vægmonteret slangeopruller med 20 m haveslange

Hozelock vægmonteret slangeopruller med 20 meter haveslange på 11,7 mm til vanding i haven. Hozelock Auto Reel hedder serien af slangeoprullere, og den gør det nemt at rulle slangen op uden anstrengelse, knæk på slangen eller sammenfiltning. Du kan nøjes med at trække præcis den længde slange ud, du skal bruge.

Efter endt brug rykker du ganske enkelt én gang tilbage i slangen, hvorefter den automatisk opruller sig selv. Oprulningsmekanismen er kombineret med en indvendig fjeder, som gør det meget nemt at genoprulle slangen på tromlen. En spærhagemekanisme sørger for, at slangen kun rulles tilbage, når det ønskes, og en sikkerhedslås giver yderligere beskyttelse mod at slangen ved et uheld rules op.

Mundstykke og koblinger medfølger

Slangeoprulleren monteres på væggen med det medfølgende vægbeslag, og den kan drejes 180°, så slangen kan trækkes i en hvilken som helst retning fra væggen. Med til slangerullen følger en 2 meter tilførselsslange, som bruges mellem vandhanen og slangeoprulleren, hanekobling på 1/2" og 3/4", mundstykke, slangekobling og stopkobling, så du kan komme igang med havevandingen. Og så er der selvfølgelig den 20 meter lange haveslange med. Slangen er fri for Phatalater og tungmetaller.
 

Hozelock Gardening logo

Specifikationer

Type Værdi
Størrelse 11,7 mm
Længde 20 meter
Mærke Hozelock
Type Slangeopruller