Havemøbelsæt


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Se mere Mere

Lækre havemøbelsæt til lave priser

Er du så heldig at du har en stor terrasse, og mangler du inspiration til, hvordan du indretter den? Så kig endelig videre her. På denne side finder du nemlig vores store og billige udvalg af lækre havemøbelsæt, der giver en skøn og hyggelig lounge-stemning til din have eller terrasse. Med et havemøbelsæt kan du hurtigt dække op til grillaften eller sommerfest i haven, og kommer du i bekneb med pladser, kan du hurtigt og nemt supplere med et par ekstra havestole. 

Vores brede sortiment af havemøbelsæt dækker stort set alle prisklasser: her finder du alt, lige fra et helt enkelt havemøbelsæt med bord og stole til de mere luksuriøse lounge-sæt med sofa, puf og hynder, hvor man rigtigt kan slænge sig og nyde solen på langs. Så uanset om du har en stor terrasse med masser af plads, eller om du nyder solen fra en mere beskeden altan, så finder du et havemøbelsæt, der kan forbedre din sommer og give anledning til masser af hyggestunder under solen i familiens selskab. 

Vores havemøbelsæt kan både købes online og i vores butikker, så tjek udvalget af havemøbelsæt her på siden, eller kig ind i en af vores mange butikker og lad dig inspirere.