Havemøbelsæt


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flotte havemøbelsæt til lave priser

Når foråret og sommeren nærmer sig, og solen begynder at titte frem, så får man lyst til at være ude i haven, på terrassen eller altanen. Om det er med mad fra grillen, køkkenet eller blot en god kop kaffe, kan der tilbringes mange gode timer udendørs. Det kræver også nogle behagelige havemøbler, og hos jem & fix har vi sammensat nogle havemøbelsæt, så du får både bord og stole lige til at stille udendørs og nyde det gode vejr.

Et havemøbelsæt består af et bord samt stole, som passer til. Der er som regel også hynder med, så det er gjort så nemt for dig som muligt at vælge dine nye havemøbler til terrassen eller altanen. Er du mere til de afslappede sofaer, har vi også en kategori med loungemøbler, som kan skabe den helt rigtige loungestemning på terrassen.

Hvilket materiale skal havemøbelsættet være i?

Når man vælger havemøbelsæt, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan lide designet på det, og det passer ind i dit havemiljø. Men det er også vigtigt at se på, hvilket materiale det er lavet i. Havemøbelsæt i træ kræver en del vedligehold og skal plejes år efter år, mens der findes andre materialer, som stort set er vedligeholdelsesfri. Det kan fx være polyrattan.

Polyrattan er et kunstigt fremstillet materiale, som bruges som alternativ til den naturlige rattan. Rattan er et naturmateriale, som er meget stærkt og fleksibelt, og det anvendes ofte til at lave fletmøbler. Polyrattan er derimod lavet af polyethylen, som er et plastmateriale, og det er utroligt holdbart. Det anvendes på samme måde som rattan, men er stærkere og mere slidstærkt. Det er også derfor, at polyrattan er så populært til havemøbler. Derudover kræver det kun almindelig rengøring at holde ved lige. Kommer du et overtræk over dit havemøbelsæt i polyrattan, vil det kunne stå ude hele året.  

Mens polyrattan ofte bruges til havestolene i havemøbelsæt, så bruges der andre materialer til bordene. Det kan fx være nonwood eller polywood, som det også kaldes. Det er et kunstmateriale, som minder om træ og har en træstruktur på overfladen. Ligesom polyratten kræver det et minimum af vedligeholdelse. Rengøring er også her det vigtigste, og så kan du have glæde af bordet i mange år.

Køb dit havemøbelsæt i jem & fix

Der er altså flere valgmuligheder i både størrelse og materiale, når du skal finde det rette havemøbelsæt. I jem & fix har vi hvert år et udvalg af havemøbelsæt, som er sammensat for dig, men du kan naturligvis også sammensætte dit eget sæt og kombinere vores udvalg af haveborde og havestole, som du ønsker. Uanset hvad du vælger, får du altid dine havemøbler til den bedste pris i jem & fix.

Du kan se udvalget online og bestille et havemøbelsæt, men du kan også besøge en af vores butikker og se udvalget der. Her har vi et bredt udvalg af havestole og haveborde, som du kan prøve og finde netop det bord og den stol, du ønsker. Vi har naturligvis også hynder og andet tilbehør til havemøbelsættet, så du kan få skabt det helt rigtige udemiljø.