jem & fix - lavpris byggemarked i Herning

jem & fix byggemarked har til huse på Åvænget 4, 7400 Herning. Vi har åbent alle ugens dage: I hverdagene kan du besøge os i tidsrummet 9-19, og lørdag og søndag har vi åbent 9-17. Har du brug for at høre om en bestemt vare er på lager, er du velkommen til at ringe til butikken på tlf. 7641 5518.

Åvænget 4
7400 Herning
Tlf.: 7641 5518

Man-fre: 9-19
Lør-søn: 9-17


Åbent alle søndage og helligdage

Fik du ikke vores avis?

Er du NejTakker, men ønsker at modtage vores avis?

jem & fix Herning - dit lokale byggemarked

jem & fix er Danmarks eneste kæde af lavpris-byggemarkeder, og vores butik i Herning er blot en ud af mere end 100 butikker fordelt over hele landet. Hos jem & fix har vi skåret alle fordyrende omkostninger væk, hvorved vi sikrer de absolut laveste priser til vores kunder. Derfor opfordrer vi I vores butikker til "høflig selvbetjening", da vi hellere vil tilbyde lave priser end rådgivning.

I vores lokale butik i Herning kan du finde alt, hvad du skal bruge til både uden- og indendørs gør det selv-projekter. Hvad end det er havearbejde, større byggeopgaver eller hyggelige hobbyprojekter, finder du hos jem & fix alt fra haveredskaber, værktøj og byggematerialer til pensler, maling og diverse artikler til husholdningen.

 

Vis hele teksten