Timian økologisk
Timian økologisk
- Krydderurten timian kan bruges til mange retter fx til pizza, lam og tomat- og osteretter
- Det er en busket plante, der trives i sollys, og den plantes ud, når risikoen for nattefrost er ovre
- Forspires indendørs i marts-april, og efter udplantning kan den høstes i juni-august
- Posen rækker til ca. 35 planter
- Mærket med EU's økologilogo samt det svenske KRAV-mærke, som begge er din garanti for økologiske frø
Varebeskrivelse
Økologisk timian
Timian er en krydderurt, som kan bruges til mange formål i fx pizza, lam og tomat- og osteretter, og det er en busket plante. Den kan overleve milde vintre, og den trives i porøs jord. Den kan tåle at tørre let ud.
Frøene forspires i såjord indendørs, og de spirer efter 10-15 dage afhængig af temperatur. Når planterne er kommet frem, plantes de om i potter med sandblandet jord, som stilles lyst og svalt. Timian kan plantes ud på et solrigt sted, når risikoen for nattefrost er ovre. Hele kviste kan høstes for at blive tørret. Timian er typisk klar til at blive høstet i juni-august.
Posens indhold rækker til ca. 35 planter.
- Sort: Timian
- Forspiring: Marts-april
- Plantning: Når risikoen for nattefrost er ovre
- Høst: Juli-august
- Rækker til: ca. 35 planter
Økologiske frø
Frøene er økologiske, og de er mærket med både EU's økologilogo samt det svenske KRAV-mærke. Det er begge mærkninger, som er din garanti for, at frøene er økologiske.
Specifikationer
Type | Værdi |
---|---|
Levetid | Flerårig |
Dyrkningsmetode | Forspiring |
Plantetype | Krydderurt |
Dyrkningssted | Sol |
Grøntsagssort | Timian |