Ny beklædning til Ravnsborg

19. august 2021
Ansøger: Støtteforening til Lyng Rollespil
Lyng Rollespils borg, Ravnsborg, trænger til ny beklædning, da borgens nuværende beklædning bliver mere og mere udfordret for hver dag, der går. Vi kunne derfor tænke os at udskifte borgens beklædning og give den nyt liv!

Lyng Rollespil er et fritidstilbud for børn og unge. Hver torsdag har Fredericia Kommune arrangeret rollespil mellem kl 18-21, hvor over 100 børn og unge mødes for at deltage i rollespillet. Deltagerne kommer af forskellige årsager. Hvor nogle har brug for socialt samvær, ser andre dagen som ugens højdepunkt. Derudover har mange brugere også diagnoser, som har en del gavn af at udnytte netop dette tilbud. 

 

Borgen blev opført i 2004, og blev primært bygget af frivillige. Ved siden af rollespillet har vi en støtteforening, hvori vi arbejder med at arrangere yderligere arrangementer, søge fonder, midler og meget mere. I foreningen har vi mange håndværkere, som gladeligt vil give en hånd med at få vores borg fixet - og mindst lige så mange med andre fagligheder, som også gerne vil give en hånd med. Så får vi midlerne fra Jem og Fix, er der ikke tvivl om, at vi har nok frivillige, som er mere end klar til at gå i gang med projektet! 

Ønskede materialer

Imp. brædder 25 x 125 mm x 3,6 m.
Varenr.: 9057355
310 stk

Søm varmforzinket 2,5 x 55 mm 210 stk. - Paslode
Varenr.: 9357591
8 stk.

Projektet - før og efter