Vi støtter jeres lokale gør det selv-projekter

Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt femte, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!

Fortæl os, hvad I trænger til at få fixet, og hvad I skal bruge til det. Så kan det være, at I er blandt de heldige, der får materialerne til jeres projekt.

Se mere og ansøg her

KFUM-Spejderne og
jem & fix

Under parolen ”sammen bygger vi lokalsamfund” har KFUM-Spejderne og jem & fix indgået et partnerskab med et fælles mål om at styrke de små lokalsamfund og dét at skabe og bygge nyt samt fixe det eksisterende.

Sammen vil jem & fix og KFUM-Spejderne gerne inspirere både familier og andre fællesskaber til at bygge selv, og i praksis udmønter partnerskabet sig bl.a. i, at jem & fix leverer materialer til forskellige gør det selv-projekter, mens spejderne med deres store kreativitet skaber robuste byggeprojekter med både praktisk og underholdende formål.

KFUM-Spejderne
kfum-logo.png
i285978589345542004._szw1280h1280_.jpg

Vi sponsorerer Kasper Aaskov fra Aaskov Racing

Det lille team omkring Kasper er rigtige gør det selv folk, derfor mener de også at jem & fix er det helt rigtige match.

Aaskov Racing

Røde Kors og deres mange frivillige ildsjæle får vores støtte.

Røde Kors