Vi støtter jeres lokale gør det selv-projekter

Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt femte, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!

Fortæl os, hvad I trænger til at få fixet, og hvad I skal bruge til det. Så kan det være, at I er blandt de heldige, der får materialerne til jeres projekt.

Se mere og ansøg her

KFUM Spejderne og jem & fix

Under parolen ”sammen bygger vi lokalsamfund” har KFUM Spejderne og jem & fix indgået et partnerskab med et fælles mål om at styrke de små lokalsamfund og dét at skabe og bygge nyt samt fixe det eksisterende.

Sammen vil jem & fix og KFUM Spejderne gerne inspirere både familier og andre fællesskaber til at bygge selv, og i praksis udmønter partnerskabet sig bl.a. i, at jem & fix leverer materialer til forskellige gør det selv-projekter, mens spejderne med deres store kreativitet skaber robuste byggeprojekter med både praktisk og underholdende formål.

KFUM spejderne

Vi sponsorerer Kasper Aaskov fra Aaskov Racing

Det lille team omkring Kasper er rigtige gør det selv folk, derfor mener de også at jem & fix er det helt rigtige match.

Aaskov Racing

Røde Kors og deres mange frivillige ildsjæle får vores støtte.

Røde Kors