Persondatabeskyttelse

Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven og vil gerne give dig en god og tryg oplevelse, når du handler hos os på jemogfix.dk samt tilmelder dig et nyhedsbrev fra jem & fix A/S.

 

Webshop – jemogfix.dk

For at du kan indgå en aftale med os via vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse


Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger udelukkende for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos jem & fix A/S og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. jem & fix A/S’ IT-afdeling, personale i kundeservice og vores IT-leverandører har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på jemogfix.dk er IT chef hos jem & fix A/S (lad@jemfix.com).

Oplysninger afgivet til www.jemogfix.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos jem & fix A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til jem & fix A/S via e-mail til kundeservice@jemfix.com. Har du mistet din ordrebekræftelse, kan du få en ny ved at henvende dig til kundeservice@jemfix.com.

 

Nyhedsbreve

Du vil kun modtage nyhedsbreve fra os, hvis du aktivt har tilmeldt dig. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev fra jem & fix A/S, gemmer vi din e-mailadresse i en database på en beskyttet server. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i e-mailen, som du har modtaget fra os.

Bemærk venligst:

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kræver det separat aktiv tilmelding fra dig. Den e-mailadresse du oplyser i forbindelse med køb i vores webshop, bruger vi kun til at behandle din ordre.

Vi vil ikke overdrage, sælge eller gøre dine personlige oplysninger tilgængelige for en tredjepart, herunder andre virksomheder.