Halls Garden Room drivhus 12,9 m² - sort

Varenr.: 9059764

Halls Garden Room drivhus 12,9 m² - sort

Varenr.: 9059764
  • Halls Garden Room drivhuset er et traditionelt drivhus med plads nok til dyrkning af både grøntsager og nytteplanter
  • Dette drivhus er 12,9 m² stort, og det har en kraftig konstruktion af sortlakerede aluminiumsprofiler
  • Det er med 3 mm hærdede glasruder i hele baner, dobbelt skydedør og 4 oplukkelige vinduer for god ventilation
  • Drivhuset leveres inkl. sokkel, hvilket sikrer et stabilt fundament
  • Drivhuset har en bredde på 389 cm, dybde på 391 cm, en loftshøjde på 276 cm og en sidehøjde på 163 cm
12399.00

Varebeskrivelse

Halls Garden Room sort 12,9 m² inkl. sokkel

Halls Garden Room er et traditionelt drivhus med en rummelig størrelse på 12,9 m², hvor der er plads til masser af planter og grøntsager samt en hyggelig opholdskrog, hvis det ønskes. Det har en kraftig konstruktion af aluminiumsprofiler med specialstøbte samlingsbeslag til tag og sider, som giver ekstra stabilitet. Drivhuset leveres inkl. sokkel, hvilket sikrer et stabilt fundament under drivhuset. Det anbefales altid at montere sit drivhus på en sokkel. Vær opmærksom på, at soklen tilføjer 12 cm til højden på drivhuset. 

Drivhuset har følgende mål:

  • Bredde: 389 cm
  • Dybde: 391 cm
  • Sidehøjde: 163 cm
  • Totalhøjde: 276 cm (højden er ekskl. 12 cm sokkel)

Denne model er med 3 mm hærdede glasruder i hele baner og har sortlakerede aluminiumsprofiler.

Med dobbelt skydedør og 4 vinduer

Halls' drivhuse er lavet i høj kvalitet til en god pris, og det er et drivhus, du kan have glæde af i mange år. Det har en elegant skydedør og 4 vinduer i taget, som giver mulighed for luft og ventilation i drivhuset. Vi har desuden et stort udvalg af forskelligt tilbehør og plejemidler til drivhuse, som du finder under drivhustilbehør.

 

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller, som du finder her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 12,9 m²
Sidehøjde 163 cm
Totalhøjde 276 cm
Bredde 389 cm
Dybde 391 cm
Stelmateriale Aluminium
Type Drivhus
Model Garden Room
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Sokkel Med sokkel
Stelfarve Sort

Dokumentation