ECOstyle MyreFri pumpespray 700 ml

Varenr.: 9055387

ECOstyle MyreFri pumpespray 700 ml

Varenr.: 9055387
  • Myrespray fra ECOstyle er klar til brug
  • Sprayen kan anvendes ude og inde og virker øjeblikkeligt på myreæg, myrelarver, myre m.m.
  • Myresprayen virker øjeblikkeligt og 3 dage frem
  • MyreFri indeholder rapsolie, der har en kvælende effekt på myreæg og larver og forhindrer luft i at trænge ind i ægget
  • ECOstyles MyreFri-serie er baseret på naturlige aktivstoffer
  • Der er 700 ml i myresprayen
119.00

Varebeskrivelse

Myrespray der virker øjeblikkeligt

Myrespray fra ECOstyle er et hurtigt og effektivt middel mod myrer. Sprayen kan anvendes både ude og inde og virker øjeblikkeligt og 3 dage frem på myreæg, myrelarver, myrer, flyvemyrer og andet kryb.

Brug sprayen over jorden. Når du sprøjter på myrerne, dør de myrer der kommer i kontakt med myremidlet med det samme. Du kan også anvende sprayen for eksempel lang paneler inde i huset. Hvis ikke du vasker gulvet holder giften i 3 dage.

Myresprayen indeholder rapsolie, der har en kvælende effekt på myreæg og larver, fordi den forhindrer luft i at trænge ind i ægget og larverne kan derfor ikke ånde og dør.

ECOstyle MyreFri-serien er baseret på naturlige aktivstoffer. Giften i myresprayen er pyrethrum, som er et udtræk fra krysantemumblomsten. Pyrethrum er et aktivstof, som virker hurtigt og som er hurtigt nedbrudt. Allerede efter få døgn, afhængig af ilt og lysforhold, er pyrethrum nedbrudt. 

Der er 700 ml i myresprayen.

 


Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket:

Advarsel 
Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. (H411) 
Opbevares utilgængeligt for børn. (P102) Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale affaldsregulativer. (P501)

Ecostyle Logo

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 700 ml
Bekæmper Myrer

Dokumentation