Borup imprægnering sten og fliser 5 liter

Varenr.: 9057727

Borup imprægnering sten og fliser 5 liter

Varenr.: 9057727
  • Borup imprægnering bruges til sten og fliser og giver dem en vandafvisende overflade, så den bliver nemmere at renholde og rengøre 
  • Kan anvendes udendørs til overflader af cement/beton, telgsten, stuk eller andre sugende overflader
  • Imprægneringen er klar til brug og påføres en ren og tør overflade, og det holder i op til 5 år
  • Ved flere påføringer kan overfladen få en smule glans og farvedybde - det såkaldte "wet look"
  • Indeholder 5 liter, som rækker til ca. 4-8 m² pr. liter
197.00

Varebeskrivelse

Borup imprægnering til sten og fliser 5 liter

Borup imprægnering bruges til sten og fliser og giver en vandafvisende overflader, som gør det nemmere at renholde og rengøre overfladen. Den kan bruges til udendørs overflader af cement/beton, telgsten, stuk eller andre sugende overflader. 

Imprægneringen er klar til brug og påføres en ren og tør overflade. Det anbefales ikke at påføre imprægneringen i direkte sollys, og det skal hærde 2-3 timer, inden der kommer regn.

Borup imprægnering holder i op til 5 år afhængig af trafik og slidtage. Bliver det påført flere gange, kan det give overfladen en smule glans og farvedybde - det såkaldte "wet look". 

Ved første påføring rækker imprægneringen til 4-8 m² pr. liter, mens det vil række længere ved efterfølgende påføringer. Påføres med fx havesprøjte, pensel eller malerrulle.

Indeholder 5 liter.

 


Vær opmærksom på:

Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. (P101) Opbevares utilgængeligt for børn. (P102) Vask hænder og eksponeret hud grundigt efter brug. (P264) Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale regler. (P501)

Borup Logo

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 5 liter
Mærke Borup
Anvendelse Fliser

Dokumentation

Info & guides