Bestway Power Steel™ pool oval 20.241 liter

Varenr.: 9060327

Bestway Power Steel™ pool oval 20.241 liter

Varenr.: 9060327
 • Power Steel™ pool fra Bestways Comfort Jet Series med massagedyser og LED-lys, perfekt til sjov og afslapning
 • Det er en rummelig, oval pool til haven med plads til 20.241 liter
 • Poolen har en længde på 610 cm, bredde på 360 cm og højde på 122 cm
 • Med korrosionsbestandig metalramme og kraftige og slidstærke 3-lags Tritech™ sidevægge
 • Med murstensprint på ydersiden og mosaikprint på indersiden samt i bunden
 • Leveres inkl. 1 x Comfort Jet konsol, filterpumpe, stige, LED-lys og reparationslap
4500.00

Varebeskrivelse

Bestway Power Steel™ oval pool med murstensmønster - 20.241 liter 

Bliv kølet ned på de varme sommerdage i denne luksuriøse Bestway Power Steel™ pool med beroligende massagedyser. Poolen har en rummelig størrelse med et unikt, ovalt design til både leg og afslapning, og den kan rumme 20.241 liter. Den har en længde på 610 cm, bredde på 360 cm og højde på 122 cm, så der er masser af plads til både store og små. Der følger en stige med, så I nemt kan komme ned i poolen. Den udvendige del af stigen kan fastgøres i en hæve position, så børn ikke kan komme op i poolen uden opsyn. Stigen har slidstærke plastiktrin og en korrosionsbestandig metalramme.

Comfort Jet Series med massagedyser og LED-lys

Power Steel™ poolen er udstyret med 2 indbyggede Comfort Jet™ sprøjtedyser, som giver en velgørende, beroligende massageeffekt med to koncentrerede vandstråler. Massageenheden monteres på bassinets ene ende og skal kobles sammen med pumpesystemet. Derudover medfølger der også en stemningsskabende, magnetisk LED-lampe, som kan lyse i op til 7 forskellige farver, og som kan placeres overalt langs bassinets kant. 

Patenteret metalkonstruktion og stærke, holdbare sider

Det er nemt at sætte poolen op uden brug af værktøj. Den har en korrosionsbestandig og patenteret Seal & Lock System™ rammekonstruktion, der garanterer, at samlingsleddene er sikre og kan modstå bøjninger og lækager. Poolen er med en foring med mosaiktryk på sider og bund. Siderne er opbygget af Tritech™, som er et 3-lags materiale med en kerne af polyesternet indbundet mellem to lag kraftigt PVC-materiale. Dette danner tilsammen en tykkelse på  0,40-0,80mm (16-32 gauge) afhængigt af bassinets størrelse, og det giver en suveræn styrke og holdbarhed. Skulle uheldet være ude, medfølger der en selvklæbende reparationslap til undervandsbrug. Der er også et 3-lagsbånd omkring metalkonstruktionen, som giver ekstra vægstøtte. 

Med flotte print og med filterpumpe

Poolen har et unikt udtryk med en grafisk yderside i murstenslook, der gør, at poolen blender godt ind i sine omgivelser. En fin detalje ved Bestway Power Steel™ pool er også mosaikprintet, som findes på indersiden og i bunden. Det giver en fornemmelse af, at der ligger klinker og er prikken over i'et i den lækre pool. 

Den har en indbygget aftapningshane, som gør det nemt at tømme poolen. På hanen sættes en ventil til haveslangen (med den medfølgende adapter), og så kan vandet ledes bort. Der medfølger 1 x Comfort Jet konsol, filterpumpe, stige, LED-lys og reparationslap.

Du finder hele vores udvalg af pools her.

Produktdetaljer:

 • Serie: Power Steel™ Comfort Jet Series
 • 20.241 liter
 • Oval med murstensprint
 • Str.: L610 x B360 x H122 cm
 • Seal & Lock System™ rammekonstruktion
 • Tritech™ 3-lags materiale
 • Inkl. 1 x Comfort Jet konsol, filterpumpe, stige, LED-lys og reparationslap
 • Ekskl. 3 x AAA-batterier til LED-lys
Bestway logo

Specifikationer

Type Værdi
Højde 122 cm
Liter 20241 liter
Bredde 360 cm
Længde 610 cm
Form Oval
Type Pool