bliv-en-del-af-et-staerkt-hold.png

Elevuddannelsen giver dig

Viden & indblik

På skoleopholdene får du viden om teori og praksis og redskaber til, hvordan du kobler det til din hverdag i butikken. Undervisningen sætter fokus på jem & fix' koncept og værdier.

Du får indblik i driften af en detailkæde og tidligt ansvar for egne områder i butikken.

Fællesskab & sammenhold

I løbet af de 2 år uddannelsen tager, skal du på 6 ugers spændende og utraditionelle skoleophold på innovationsfabrikken i Kolding. Under skoleopholdet bor du sammen med andre jem & fix-elever på Kolding Hotel Apartments.

Du får et godt fællesskab med dine kolleger i butikken og et fantastisk sammenhold med de andre jem & fix-elever på skoleopholdene.

Uddannelse & vejledning

Du får en målrettet uddannelse med fokus på dig og dine udviklingsmuligheder, og du får løn under uddannelsen.

Du får en personlig vejleder som hjælper og støtter dig igennem hele din uddannelse.

 

 

 

Hvert år søger vi elever til vores mange butikker i hele landet. Vi søger dig, som ønsker en målrettet uddannelse med fokus på dig og dine udviklingsmuligheder. Der er elevopstart pr. 1. september 2020. Ansøgningsfrist er snarest muligt.

 

Interesserer du dig for salg, service og samarbejdet med andre? Du får mulighed for at gøre karriere i en spændende branche. Start din karriere som elev i jem & fix. Vi investerer i gode hoveder, der kan drive vores succesfulde koncept videre.

Vil du vide mere?

 

Kontakt HR på:
Tlf.: 76 41 35 00
Mail: elevplads@jemfix.com

Følg vores elevside på