Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Havehynder & bokse

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Bløde havehynder & praktiske hyndebokse

Med nogle gode og bløde havehynder i klassisk design kan du gøre solskinstimerne i haven eller på terrassen ekstra magelige, og i jem & fix har vi et stort udvalg af billige havehynder, der passer til alle typer havestole og -bænke. Højryggede, lavryggede, mønstrede eller ensfarvede havehynder – uanset, hvilken type havehynder du er på udkig efter, finder du dem i jem & fix. Du finder også det udvalg af flotte og praktiske havehyndebokse, som både fungerer som opbevaring- og siddeplads.

En hyndeboks kan beskytte dine havehynder

Det skiftende vejr i Danmark gør det dog umuligt at have sine havehynder liggende udenfor hele tiden. Både regn og sol kan være hårde ved dine havehynder og kan med tiden give dem et falmet og kedeligt udseende, som du helt sikkert ikke er interesseret i. Du kan derfor passe godt på dine havehynder med en hyndeboks til opbevaring af hynderne. En hyndeboks en rigtig god investering, især hvis du mangler plads i haveskuret, da den kan beskytte hynderne i alt slags vejr, og så har en hyndeboks masser af opbevaringsplads til dine havehynder, uanset størrelse på havehynderne. Flere af vores hyndebokse kan endda fungere som ekstra siddepladser, ligesom de også kan bruges til opbevaring af haveredskaber mm.

Hyndebokse i mange størrelser og udgaver

Vi har hyndebokse i flere størrelser og i både firkantede og runde udgaver, så du kan med garanti finde en hyndeboks, der passer til indretningen på din terrasse. Skal du buge en stor hyndeboks med masser af opbevaringsplads, kan du samtidig glæde dig over at få ekstra plads omkring havebordet. Vores store hyndeboks på med 400 liter opbevaringsplads har udvendige mål på hele 129 x 70 x 62,5 cm. og kanbære op til 220 kilo, så her er der god plads til at sidde og nyde solen.

Se vores store udvalg af flotte og behagelige havehynder samt praktiske hyndebokse her på siden eller kig ind i din lokale jem & fix og få inspiration til at gøre stunderne i havemøblerne mere behagelige.