Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Havehynder & bokse

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Bløde havehynder & praktiske hyndebokse

Med nogle gode og bløde havehynder kan du gøre solskinstimerne i haven eller på terrassen ekstra magelige, og i jem & fix har vi et stort udvalg af havehynder, der passer til alle typer havestole og -bænke. Højryggede, lavryggede, mønstrede eller ensfarvede havehynder – uanset, hvilken type havehynder til du er på udkig efter, finder du dem i jem & fix.

Det skiftende vejr i Danmark gør det dog umuligt at have sine havehynder liggende udenfor hele tiden. Både regn og sol kan være hårde ved dine havehynder, og kan med tiden give dem et falmet og kedeligt udseende, som du helt sikkert ikke er interesseret i. Du kan derfor passe godt på dine havehynder med en hyndeboks til opbevaring af hynderne. En hyndeboks en rigtig god investering, især hvis du mangler plads i haveskuret, da den kan beskytte hynderne i alt slags vejr, og så har en hyndeboks masser af opbevaringsplads til dine havehynder, uanset størrelse på havehynderne. Flere af vores hyndebokse kan endda fungere som ekstra siddepladser, ligesom de også kan bruges til opbevaring af haveredskaber mm.

Se vores store udvalg af flotte og behagelige havehynder samt praktiske hyndebokse her på siden eller kig ind i din lokale jem & fix og få inspiration til at gøre stunderne i havemøblerne mere behagelige.